default-image

Η ηγεσία της ΕΛΑΣ ετοιμάζει βαλίτσες για Κρήτη

Κρήτη
Η ηγεσία της ΕΛΑΣ ετοιμάζει βαλίτσες για Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύσσωμη η ανωτάτη ηγεσία της ΕΛΑΣ ετοιμάζει βαλίτσες για την Κρήτη όπου ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και οι αξιωματικοί του  Αρχηγείου θα παραβρεθούν σε σειρά εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί στο Λασίθι τα Χανιά και το Ηράκλειο.

Ο γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης αναμένεται να εγκαινιάσει την Παρασκευή 31/03 στις 18:00 το απόγευμα το γυμναστήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου το οποίο δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία και δαπάνες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου. Ο πρόεδρος της Ένωσης κ.Γιώργος Καρτσάκης δεν κρύβει τη ικανοποίηση του για τη ολοκλήρωση του έργου το οποίο αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα του αστυνομικού προσωπικού, αλλά και το γεγονός ότι τα εγκαίνια θα τιμήσουν με την παρουσία του εκπρόσωποι της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του σώματος.

Όπως έχει γίνει γνωστό τον κ. Αναγνωστάκη θα πλαισιώσουν ο Επιτελάρχης της ΕΛΑΣ, Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης καθώς και ο προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού Α.Ε.Α. , Ανδρέας Δασκαλάκης.

Το Σάββατο το πρωί, θα βρεθούν στα Χανιά όπου αναμένεται να παραστούν στα αποκαλυπτήρια των πεσόντων αστυνομικών που έχει ανεγερθεί στο προαύλιο του Αστυνομικού μεγάρου, ενώ όπως όλα δείχνουν το βράδυ θα βρεθούν στο Ηράκλειο όπου πραγματοποιείται η ετήσια εκδήλωση της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών της ΕΛΑΣ. Η βραδιά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για ανάλογους σκοπούς.

Όπως είναι αναμενόμενο συναντήσεις με τους εκπροσώπους της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ αναμένεται να επιδιώξουν οι συνδικαλιστικοί φορείς των τεσσάρων νομών, με πρώτο και κύριο αίτημα την ανάγκη ενίσχυσης των υπηρεσιών του νησιού με προσωπικό.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News