default-image

ΙΝΚΑ-Εργοτέλης... ντέρμπι με τα όλα του!

Ποδόσφαιρο
ΙΝΚΑ-Εργοτέλης... ντέρμπι με τα όλα του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το ρεπό του προηγούμενου σαββατοκύριακου, το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής επιστρέφει στη δράση με μεγάλες μάχες, ξεχωρίζοντας το κυριακάτικο ντέρμπι ΙΝΚΑ-Εργοτέλης στις Μουρνιές.

Είναι ένα ντέρμπι με τα όλα του, όχι μόνο γιατί πρόκειται για δύο ομάδες της Κρήτης αλλά και γιατί οι δύο αντίπαλοι «καίγονται» για τους βαθμούς. Ο Εργοτέλης γνωρίζει ότι αν περάσει νικηφόρα από τα Χανιά θα έχει κάνει ένα από τα μεγαλύτερα βήματά του για την κατάκτηση του τίτλου, όμως για το ΙΝΚΑ το παιχνίδι είναι «ζωής και θανάτου», αφού έχει βρεθεί να παλεύει για την παραμονή του. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε στον πάγκο του ΙΝΚΑ βρίσκεται πλέον ο Μύρων Σηφάκης, αναμφίβολα το πρόσωπο της αναμέτρησης, αφού είναι πάρα πολλά εκείνα που τον συνδέουν με τον Εργοτέλη.

Η προηγούμενη εβδομάδα κύλησε χωρίς πίεση για τον Εργοτέλη, κάτι στο οποίο βοήθησε και η εύκολη νίκη στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Ηλυσιακό. Τώρα όμως οι ρυθμοί έχουν ανέβει και ο Σούλης Παπαδόπουλος προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για μια μεγάλη μάχη.

Η θετική είδηση από τα αγωνιστικά νέα του Εργοτέλη είναι η ένταξη του Χρήστου Μίνγκα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και έτσι μετά από καιρό ο έμπειρος χαφ θα είναι στη διάθεση των «κιτρινόμαυρων». Στον Εργοτέλη θέλουν πολύ στα παιχνίδια της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος ο Μίνγκας να είναι υγιής καθώς η παρουσία του αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα. Όσον αφορά τον Βογιατζή, η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής είναι αμφίβολη ενώ δεν τίθεται θέμα με τον Σέρχιο Λεάλ, ο οποίος αποχώρησε με ελαφρύ τραυματισμό στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Ο Εργοτέλης δεν θα είναι μόνος του στα Χανιά, καθώς οι φίλοι της ομάδας ετοιμάζουν εκδρομή, αναχωρώντας το πρωί της Κυριακής, με το ραντεβού να δίνεται έξω από το Παγκρήτιο Στάδιο…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News