default-image

Οι Μινωικές τίμησαν το ζωγράφο Αριστόδημο Παπαδάκη

Κρήτη
Οι Μινωικές τίμησαν το ζωγράφο Αριστόδημο Παπαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση προς τιμή του ζωγράφου κ.Αριστόδημου Παπαδάκη στα Κεντρικά Γραφεία των Μινωικών Γραμμών στο Ηράκλειο. Ο Κρητικός ζωγράφος, Αριστόδημος, φιλοτέχνησε το φετινό ημερολόγιο της εταιρείας των Μινωικών Γραμμών με δεκατρείς μοναδικές συνθέσεις εμπνευσμένες , μέσα απο τον φυσικό πλούτο, με τις Μινωικές Γραμμές να τον τιμούν για το έργο και την διαχρονική αξία του.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 6  το απόγευμα της Τετάρτης. Το "παρών" σε αυτή, έδωσαν άνθρωποι του δήμου, του πολιτισμού, του τουρισμού, αλλά και πολλοί άλλοι τοπικοί φορείς.

Παράλληλα είχαν την ευκαιρία θα θαυμάσουν τα έργα του Κρητικού καλλιτέχνη που εκθέτονται στο χώρο μέχρι τις 14 Απριλίου.

Το φετινό ημερολόγιο της εταιρείας που φιλοτέχνησε ο ζωγράφος

Η βράβευση του κ. Αριστόδημου έγινε απο τον Διευθύνων Σύμβουλο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, Αντώνη Μανιαδάκη, με τις Μινωικές Γραμμές να αναγνωρίζουν τη σημαντικότητα ενός σύγχρονου ζωγράφου της Κρήτης όπως είπε ο κ. Μανιαδάκης τονίζοντας σε δήλωση του ότι " αγαπώ τον Αριστόδημο και για την καταγωγή του και για το έργο του, οπότε κάναμε κάτι το οποίο θεωρούμε φυσική μας υποχρέωση και δεν είναι άλλο από το να στηρίζουμε τους μεγάλους  καλλιτέχνες της Κρήτης όπως είναι ο ίδιος».

Ο ζωγράφος, όπως είπε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, εμπνεύστηκε από τα κεραμικά έργα του αδελφού του, χρησιμοποιώντας παράλληλα φρούτα εποχής με πολύ έντονα χρώματα. Σεμνός και ταπεινός παρέλαβε το βραβείο του ευχαριστώντας από καρδιάς τις Μινωικές Γραμμές για αυτή την μεγάλη τιμή που του έκαναν.

Ρεπορτάζ: Μαρία Αντωνογιαννάκη

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News