default-image

Τρολάρουν τον Κυριάκο λόγω... Survivor! (video)

Κρήτη
Τρολάρουν τον Κυριάκο λόγω... Survivor! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στο δημοφιλές παιχνίδι Survivor αποτέλεσε αφορμή να επιστρατευτεί πολύ χιούμορ και φαντασία. Η εκπομπή «Κρήτη σήμερα» της ΚΡΗΤΗ ΤV τρόλαρε τον πρόεδρο της ΝΔ καθώς σύμφωνα με τους πιο «διορατικούς» ο Ντάνος επιστρατεύεται ακόμα και στο Επικρατείας!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπαμα:

Η τεράστια απήχηση του SURVIVOR που έχει καθηλώσει τους Έλληνες, δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από το πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από την τηλεοπτική του συνέντευξη στις ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ της ΚΡΗΤΗ TV και σε πιο χαλαρό ύφος , ερωτηθείς από το Γιώργο Σαχίνη, αναφέρθηκε στο τηλεπαιχνίδι, αν και όπως είπε ο ίδιος ουδέποτε το έχει παρακολουθήσει.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ

Το γεγονός ωστόσο ότι το παρακολουθεί η κόρη του αλλά και μεγάλη μερίδα της κοινωνίας, του  έχει προκαλέσει ενδιαφέρον και για τον λόγο αυτό θα καθίσει να το παρακολουθήσει.

"Δεν το έχω δει, είναι όμως ένα φαινόμενο που θέλω να το εξετάσω. Δεν το κρίνω ούτε αρνητικά ούτε θετικά, ούτε σπεύδω να βγάλω ένα συγκεκριμένο συμπέρασμα. Μου προξενεί  ενδιαφέρον, είναι ένα φαινόμενο που βλέπει η ελληνική κοινωνία  γι αυτό δεν σπεύδω  να βγάλω συμπέρασμα αλλά τώρα  τελευταία αρχίζω να ενημερώνομαι για αυτό."

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη του κ. Μητσοτάκης στην ΚΡΗΤΗ TV

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News