default-image

Ληστεία και αρπαγή 39χρονου στον Πειραιά

Ελλάδα
Ληστεία και αρπαγή 39χρονου στον Πειραιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για αρπαγή και ληστεία σε βάρος ενός 39χρονου Βέλγου συνελήφθησαν το πρωί, στον Πειραιά, τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 26, 27 και 31 ετών, ενώ αναζητούνται ακόμηα τρεις ομοεθνείς τους για συνέργεια.

Το θύμα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι γνώριζε έναν εκ των δραστών, ο οποίος τον προσκάλεσε στην Ελλάδα, προκειμένου να τον φιλοξενήσει σε σπίτι στον Πειραιά, όπου βρίσκονταν και οι συλληφθέντες.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής του, οι δράστες, με τη χρήση σωματικής βίας και με την απειλή μαχαιριού, τον ακινητοποίησαν αφαιρώντας του χρηματικό ποσό, ηλεκτρονικό μηχάνημα συναλλαγών και πιστωτικές κάρτες και απαίτησαν να τους καταβάλει το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

Ο 39χρονος τούς παρέδωσε το ποσό και τον μετέφεραν σε σπίτι στο Κερατσίνι, από όπου πρωινές ώρες της Κυριακής 26 Μαρτίου κατάφερε να διαφύγει.

Από την κατ' οίκον έρευνα στις οικίες των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, πλαστικά δεματικά (tire-wrap), καθώς και ρουχισμός και προσωπικά αντικείμενα του θύματος.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελιοδικών Πειραιά, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News