Ειδήσεις

Στο "φως" ο νέος σταθμός του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου

Στο χώρο που αναμένεται να στεγαστεί ο νέος επιβατηγός σταθμός του ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου, στο πρώην εργοστάσιο «ΑΘΗΝΑ», βρέθηκε την Τετάρτη τόσο ο Περιφεριάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, όσο και το Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου.

Ενημέρωση για τις εκτελούμενες εργασίες αξιοποίησης του κτιριακού συγκροτήματος «Αθηνά» από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου είχε  σε επίσκεψη του στο χώρο ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης μετά από πρόσκληση της διοίκησης του ΚΤΕΛ.

Ειδικότερα ο κ. Αρναουτάκης ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο Μανόλη Χαχλιούτη, τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ, το διευθυντή Γιώργο Χαλεπάκη  και τον επιβλέποντα μηχανικό Γιώργο Πετράκη για τις εκτελούμενες εργασίες κατασκευής του νέου σύγχρονου επιβατικού σταθμού, όπως επίσης για το σχεδιαζόμενο «πλάνο» αξιοποίησης του συνολικού χώρου του κτιριακού συγκροτήματος έκτασης 9.000  τ.μ.

Ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε στο Δ.Σ. επιτυχία στους στόχους του, στη συνολική αξιοποίηση του χώρου του κτιριακού συγκροτήματος «Αθηνά» που περιλαμβάνει την κατασκευή και λειτουργία του νέου σύγχρονου επιβατικού σταθμού ο οποίος θα συμβάλλει στην ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του νησιού αλλά και των τουριστών Ελλήνων και ξένων.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης πρότεινε ο επιβατικός σταθμός - ΚΤΕΛ να αποτελέσει χώρο προβολής της Κρήτης αναδεικνύοντας την ιστορία, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, τα Κρητικά προϊόντα και γενικότερα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια