default-image

«Γαλάζιο» δείπνο στη Μάλτα

«Γαλάζιο» δείπνο στη Μάλτα

«Γαλάζιο» δείπνο πραγματοποιήθηκε στη Μάλτα, όπου παρόντες ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Αντώνης Σαμάρας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Μανώλης Κεφαλογιάννης, αλλά και η ομάδα των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Τα «γαλάζια» στελέχη, βρέθηκαν στη Μάλτα, καθώς την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) για το «Μέλλον της Ευρώπης».

Στο δείπνο της ελληνικής αποστολής παρευρέθηκαν τα μέλη της αποστολής και οι 5 ευρωβουλευτές της Ν.Δ. - Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μαρία Σπυράκη, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος και Θοδωρής Ζαγοράκης.

Στη «γαλάζια» συνάντηση ήταν παρόντες, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είναι μέλος του προεδρείου του think tank του ΕΛΚ «Βίλφριντ Μάρτενς», ο Επίτροπος της Ελλάδας στην Ε.Ε., Δημήτρης Αβραμόπουλος, καθώς και ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η αποστολή της Ν.Δ., με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Μητσοτάκη αποτελείται ακόμα από τον εκπρόσωπο του κόμματος Βασίλη Κικίλια, τον γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ Κώστα Τσιάρα, τον διευθυντή του γραφείου τύπου Μακάριου Λαζαρίδη, τον γραμματέα Διεθνών Σχέσεων Γιάννη Σμυρλή και τον Θανάση Μπακόλα.

Στην αποστολή συμμετέχει ακόμα και ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Προέδρος της νεολαίας του ΕΛΚ και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News