Ειδήσεις

Προσέκρουσε πλοίο σε λιμάνι κατά την διάρκεια απόπλου

Το πλοίο προσέκρουσε στη διάρκεια χειρισμών αποπλου στο λιμάνι της Πάτρας. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση

Κατά τη διάρκεια χειρισμών απόπλου από το νότιο λιμένα Πάτρας, πλοίο προσέκρουσε με την αριστερά πλευρά του στον κυματοθραύστη με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να επιστρέψει και τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ "HELLENIC SPIRIT" Ν.Π. 11124 να ενημερώνει σχετικά τη  Λιμενική Αρχή Πάτρας.

Το "HELLENIC SPIRIT" είχε αποπλεύσει για την εκτέλεση δρομολογίου από λιμένα Πάτρας για Ηγουμενίτσα - Αγκώνα Ιταλίας, με εβδομήντα τέσσερα  άτομα πλήρωμα, εβδομήντα τέσσερις  επιβάτες, πενήντα επτά  Φ/Γ και δεκατρία  Ι.Χ. οχήματα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έκτακτη επιθεώρηση από στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ούτε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, μετά την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολοθούντα το πλοίο νηογνώμονα, επετράπη πρωινές ώρες σήμερα, ο απόπλους του ανωτέρω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου για συνέχιση του δρομολογίου του.

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια