default-image

Αποκλείστηκε από το Ευρωπαϊκό η Εθνική Νέων

Αθλητισμός
Αποκλείστηκε από το Ευρωπαϊκό η Εθνική Νέων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ ακριβά πλήρωσε τελικά την γκέλα της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην Ουκρανία η Εθνική Νέων, καθώς στο ματς-τελικό με την με την οικοδέσποινα Ολλανδία, η ομάδα του Γιάννη Γκούμα δεν τα κατάφερε, μένοντας στο 0-0 με τους «οράνιε».

Δείχνοντας άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο και χωρίς τον Δημήτρη Λημνιό που ήταν τιμωρημένος, η «γαλανόλευκη» μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της, παρά την πίεση που άσκησε κατά τη διαστήματα η ομάδα του Στεκέλενμπουρχ, ωστόσο δεν μπόρεσει να σκοράρει, διεκδικώντας έτσι και τη νίκη που θα της χάριζε την πρόκριση.

Μάλιστα, η Ολλανδία έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 81', όταν ο Καντιόγλου εκτέλεσε πέναλτι σε ανατροπή του Σιαμπανη στον Πιρόε, αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ πήρε το αίμα του πίσω, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Την ίδια ώρα, στο άλλο ματς του ομίλου, η Φινλανδία έκανε τη... χάρη στην Ελλάδα επικρατώντας 2-0 της Ουκρανίας, με αποτέλεσμα τελικά οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα να τερματίσουν στη 2η θέση του ομίλου και την Ολλανδία να προκρίνεται ως 1η στην τελική φάση.

Η σύνθεση της ομάδας:

Ελλάδα (Γιάννης Γκούμας): Σιαμπάνης, Κατράνης, Ευαγγέλου, Ρέτσος, Φουάσης (70' Μπαστιανός), Νάτσος, Μίνγκος, Βρουσάι, Καμπετσής, Λάμπρου (88' Μπουζούκης), Παυλίδης

Η τελική βαθμολογία:

1. Ολλανδία 7 (3-0)

2. Ελλάδα 4 (4-3)

3. Φινλανδία 3 (3-6)

4. Ουκρανία 3 (3-4)

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News