default-image

Κρήτη: Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες

Κρήτη
Κρήτη: Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Πέμπτη (30/3) και την Παρασκευή (31/3) θα λάβει χώρα η 9η διανομή τροφίμων από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)".

Η διανομή αφορά στους δημότες οι αιτήσεις των οποίων έχουν εγκριθεί: Τα τρόφιμα (νωπό κοτόπουλο, πορτοκάλια και μήλα) θα διανεμηθούν από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας καλεί τους δικαιούχους "για την άμεση προσέλευσή τους λόγω της ευπάθειας του προϊόντος.  Για την παραλαβή των τροφίμων όπως φροντίσουν την επίδειξη βιβλιαρίων κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου που φέρει τον Αριθμό Α.Μ.Κ.Α. Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο".

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, στο τηλέφωνο 2891022922.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News