Ειδήσεις

RUN GREECE Ηράκλειο: Οι εγγραφές συνεχίζονται!

Η καρδιά του κλασικού αθλητισμού της Κρήτης, του δρομικού κινήματος, του μαζικού λαϊκού αθλητισμού και της ήπιας άθλησης των πολιτών, θα χτυπά στο Ηράκλειο το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Απριλίου, στα πλαίσια του «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ».

Ο ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός εγγραφών των τελευταίων ημερών, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη, για το πόσο οι πολίτες όλης της Κρήτης, αλλά και εκτός Κρήτης, έχουν αγκαλιάσει και στηρίζουν με τη συμμετοχή τους τις εκδηλώσεις του «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ».

Οικογένειες ολόκληρες, σχολεία, σύλλογοι και μεμονωμένοι πολίτες, προσέρχονται καθημερινά σε ένα από τα τρία σημεία εγγραφών για να ολοκληρώσουν έγκαιρα την εγγραφή τους και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στον αγώνα - γιορτή της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30 Απριλίου.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή:

? Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου

? Δήμος Ηρακλείου - Κτίριο Ανδρόγεω

? Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης - Στάδιο «Ελευθερίας» Χανιόπορτα.

Οι χρονικές προθεσμίες εγγραφών έχουν ως εξής:

Ομαδικές εγγραφές σχολείων - συλλόγων με τυπωμένο το όνομα του παιδιού στον αριθμό συμμετοχής του, μέχρι Παρασκευή 7 Απριλίου (Ημέρα που κλείνουν τα σχολεία).

Ατομικές εγγραφές με τυπωμένο το όνομα του δρομέα στον αριθμό συμμετοχής του μέχρι Τρίτη 18 Απριλίου, ατομικές εγγραφές χωρίς το όνομα του δρομέα.

Στον αριθμό συμμετοχής από Τετάρτη 19 Απριλίου μέχρι Δευτέρα 24 Απριλίου, εάν δεν έχει συμπληρωθεί ο ανώτατος αριθμός εγγραφών σε κάθε αγώνισμα μπορούν να γίνονται εγγραφές: Παγκρήτιο Στάδιο - Θύρα 1.  

Παρασκευή 28/4: 15.00 έως 20.00

Σάββατο 29/4: 10.00 έως 20.00

Το ωρολόγιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ:

18.00: Η Γιορτή του Στίβου της Κρήτης (Αίθουσα Ανδρόγεω)

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ:

10.00: Δρόμος 10 χλμ. Ανδρών-Γυναικών (Από έτος γέννησης 2001 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

11.30: Δρόμος Παιδιών 1.000μ. Αγοριών και Κοριτσιών (Μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄τάξη και με έτη γέν. 2005 - 06 - 07).

11.45: Δρόμος 5 χλμ. Ανδρών-Γυναικών (Από έτος γέννησης 2004 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

Oι δρομείς έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μόνο αγώνισμα και μπορούν να διασχίσουν τις διαδρομές με όποιον τρόπο επιθυμούν τρέχοντας ή βαδίζοντας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια