Ειδήσεις

Δείτε απόψε: Η ΚΡΗΤΗ TV στο πατρικό του Μητσοτάκη - photos

Προσιτός, ανθρώπινος, χαμογελαστός και κοντά σε όσα απασχολούν το μέσο πολίτη της χώρας παρουσιάστηκε ο αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην “ΚΡΗΤΗ TV”.

Προσιτός, ανθρώπινος, χαμογελαστός και κοντά σε όσα απασχολούν το μέσο πολίτη της χώρας παρουσιάστηκε ο αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην "ΚΡΗΤΗ TV".

Ο Γιώργος Σαχίνης και το συνεργείο του καναλιού βρέθηκαν στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στα Χανιά.

Εκεί η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από θέματα της επικαιρότητας, όπως το ποδόσφαιρο και την τηλεοπτική μανία του Survivor.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της οικογένειας Μητσοτάκη και εξηγεί γιατί το συγκεκριμένο σπίτι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να διεκδικήσει την αρχηγία της Ν.Δ.

Η συνέντευξή του έχει πολλή Κρήτη και συμπεριλαμβάνει εξομολογήσεις για τα άγνωστα ταξίδια του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη.

Φυσικά αναφέρεται στην πολιτική επικαιρότητα, στην προοπτική των εκλογών και τις σχέσεις με την Τουρκία, ενώ για πρώτη φορά ανοίγει με συγκεκριμένες προτάσεις το θέμα της διευθέτησης του ελληνικού χρέους.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί απόψε αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της "ΚΡΗΤΗ TV".

Φωτογραφίες: Αντώνης Ιγγλεζάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια