default-image

Ηράκλειο: Την Τρίτη η Γενική Συνέλευση των Οικοδόμων

Κρήτη
Ηράκλειο: Την Τρίτη η Γενική Συνέλευση των Οικοδόμων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάλεσμα για συμμετοχή στην αυριανή (28/3) Γενική Συνέλευση των Οικοδόμων, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου (λεωφόρος Δημοκρατίας), απευθύνει το Συνδικάτο Οικοδόμων του Νομού Ηρακλείου. Η Γενική Συνέλευση έχει προγραμματιστεί στις 7 το απόγευμα της Τρίτης, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Όπως εξηγείται, ωστόσο, στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Συνδικάτο, σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος.

"Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης, προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των κατασκευαστών και όλων αυτών που ζουν από το δικό μας ιδρώτα, συνεχίζει την αντιλαϊκή επίθεση. Δεν πέφτουμε στην παγίδα που στήνει η κυβέρνηση και οι προπαγανδιστικοί της μηχανισμοί, που θέλουν «το αρνί να παρακαλάει να έρθει το Πάσχα».

Δηλαδή να κλείσει η αξιολόγηση, για να «ανοίξουν οι δουλειές», όπως λένε κι οι εργολάβοι, για να «φάμε όλοι γλυκό ψωμί». Κανένας εργάτης δεν έχει δώσει συναίνεση στον σφαγιασμό της ζωής του ίδιου και των παιδιών του. Τα μέτρα δεν έχουν την έγκρισή μας!" αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε το Συνδικάτο.

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News