default-image

Κρήτη: Εργάτης παλεύει για τη ζωή μετά από βουτιά στο κενό

Κρήτη
Κρήτη: Εργάτης παλεύει για τη ζωή μετά από βουτιά στο κενό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την δική του μάχη, διασωληνωμένος στην εντατική προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή δίνει τα τελευταία 24ώρα, ένας 48χρονος εργάτης που από τη μία στιγμή στην άλλη έκανε βουτιά στο κενό από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Ωστόσο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας ,ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, παρακολουθεί την εξέλιξη της πορείας του ασθενούς καθώς όπως αναφέρερται κάθε λεπτό που περνάει είναι σημαντικό για τον 48χρονο που καλείται να βγει νικητής από αυτήν την δύσκολη μάχη.

"Ο συγκεκριμένος άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση με κρανιοεγκεφαλική κάκωση," αναφέρει η κ. Νίκη Μπαρδάτσου, υπεύθυνη των ιατρικών υπηρεσιών του νοσοκομείου Χανίων. Μάλιστα όπως πάντα η ίδια προσθέτει "ο άνδρας έχει υποστεί κατάγματα πλευρών, η αναπνοή του υποστήριζε με τεχνητά μέσα ωστόσο η κατάσταση του είναι ελεγχόμενη αλλά και σοβαρή. Και για τον λόγο αυτό το διάστημα που διανύουμε κρίνεται πολύ σύντομο για να βγάλουμε συμπεράσμσατα για την υγεία του ασθενούς που από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να καλυτερεύσει ή ακόμη και να επιδεινωθεί."

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένη Παρασκευής στο Καστέλι Χανίων όταν ο άνδρας που βρίσκονταν στην εργασία του και συγκεκριμένα εργαζόταν σε κατάστημα , κάτω απο αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε απο υψος τριών μέτρων με αποτέλεσμα να χτυπήσει.

Μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Κισσάμου, έχοντας τις αισθήσεις του αλλά εξαιτίας των τραυμάτων του κρίθηκε άμεση και επιβεβλημένη η μεταφορά του στο νοσοκομείο Χανίων.

"Μας τον έφεραν γύρω στις 2.30 το μεσημέρι της Παρασκευής με χτυπήματα και αφού είχε πέσει ενώ δούλευε μέσα σε κατάστημα. Τον είδαν οι γιατροί και έκριναν ότι πρέπει να πάει στο νοσοκομείο," όπως άλλωστε και έγινε, αναφέρει εργαζόμενη του κέντρου υγείας Κισσάμου.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News