default-image

Χαρούμενος ο Ζέκα, το "μήνυμα" του Σωκράτη

Ποδόσφαιρο
Χαρούμενος ο Ζέκα, το "μήνυμα" του Σωκράτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κάρλος Ζέκα έκανε χθες ντεμπούτο με την Εθνική μας ομάδας, καθώς πέρασε ως αλλαγή στο ματς με το Βέλγιο από τον Μίχαελ Σκίμπε.

Ο έμπειρος μέσος τόνισε ότι θα θυμάται για πάντα αυτή τη στιγμή, ενώ αναφέρθηκε και στην εικόνα του παιχνιδιού: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί ήταν κάτι τρομερό για μένα σήμερα να παίξω το πρώτο παιχνίδι με την Εθνική. Κάτι πολύ ωραίο. Θα το θυμάμαι για πάντα. Ήταν πολύ όμορφα, γιατί ήμουν δίπλα στους συμπαίκτες μου. Ανατρίχιασα στον Εθνικό ύμνο.

Πολύ καλό ματς για εμάς και σημαντικό. Ναι, ήρθαμε εδώ για τη νίκη. Εάν δεν τα καταφέρναμε, να παίρναμε την ισοπαλία τουλάχιστον. Με λίγη τύχη θα μπορούσαμε τη νίκη. Πάμε τώρα στη Βοσνία για αποτέλεσμα. Είναι δύσκολο σε τέτοιο ματς να μπεις αλλαγή και ενώ παίζαμε με παίκτη λιγότερο.

Μετά το ματς μου έδωσαν συγχαρητήρια όλα τα παιδιά για το ντεμπούτο μου. Πάμε στη Βοσνία για τους τρεις βαθμούς. Το πανηγυρίσαμε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους. Στους Έλληνες στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο, γιατί Έλληνες υπάρχουν και σε άλλες χώρες. Θα τα δίνω όλα για τη φανέλα».

Από την πλευρά του ο εκπληκτικός Σωκράτης Παπασταθόπουλος υπογράμμισε: «Η εμφάνιση αυτή έδειξε πως αρχίσαμε να βρίσκουμε αυτό που χάσαμε. Ήμασταν μια μεγάλη οικογένεια. Εγώ είχα ξαναπεί πως στόχος δεν ήταν να περάσουμε στο Μουντιάλ αλλά να ξαναγίνουμε ομάδα.

Παίξαμε για το αποτέλεσμα, πετύχαμε γκολ, όμως είναι πολύ δύσκολο να παίζεις για 30λεπτά με δέκα παίκτες σε αυτή την έδρα. Έτσι μετά από μία εξαιρετική ενέργεια του αντίπαλου ήρθε το 1-1. Πήραμε έναν βαθμό όμως δεν θα σημαίνει τίποτα αν δεν πάρουμε αποτέλεσμα στην Βοσνία. Το ματς στην Βοσνία θα κρίνει πολλά. Δεν σημαίνει ότι αν χάσουμε θα συμβεί κάτι, όμως είναι ένα μεγάλο βήμα.

Θέλω να πω ευχαριστώ σε όσους Έλληνες ήταν εδώ. Ήταν μια σημαντική μέρα για την Ελλάδα. Ελπίζω να δώσαμε λίγη χαρά στους Έλληνες αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News