default-image

"Βόμβα" Σωκράτη Βαρδάκη, θα ψηφίσει νέα μέτρα;

Κρήτη
"Βόμβα" Σωκράτη Βαρδάκη, θα ψηφίσει νέα μέτρα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλυπτικός για τις κινήσεις του και με διάθεση ακόμη και να διαφοροποιηθεί από την «γραμμή» της  κυβέρνησης αν αυτό χρειαστεί, εμφανίστηκε ο Σωκράτης Βαρδάκης μιλώντας στην εκπομπή Κρήτη σήμερα της ΚΡΗΤΗ TV. Στο ερώτημα τι θα πράξει ένα χρειαστεί αύριο να ψηφίσει νέα μέτρα, απάντησε ότι δεν πρόκειται να τα ψηφίσει.

Συγκεκριμένα σημείωσε «επειδή συμμετέχω στην επιτροπή για τα εργασιακά θέματα… Το αγκάθι είναι τα εργασιακά γι'αυτό δεν θα τα ψηφίσω. Οποιαδήποτε εργασιακή απορρύθμιση προς το χειρότερο ο Σωκράτης ο Βαρδάκης δεν θα την ψηφίσει. Και θα σας πως γιατί, οι μελέτες που έχουμε αυτή τη στιγμή αποδεικνύουν και είναι σοβαρές ενδείξεις -δεν ξέρω αν ακούσατε τον κ.Ρομπόλη που ασπάζομαι την άποψή του -ότι τα 2020 με 2022 θα έχουμε δημοσιονομικό κενό με τις ελαστικές μορφές απασχόλησης που επικρατούν σήμερα. Αν συνεχίσουμε να εφαρμόζονται αυτές οι μορφές απασχόλησης θα έχουμε ταυτόχρονη κατάρρευση στο ασφαλιστικό».

Ο κ.Βαρδάκης υπερασπίστηκε την πολιτική της κυβέρνησης καθώς όπως είπε προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση ωστόσο παραδέχτηκε ότι η  μείωση του αφορολόγητου «είναι νέα μέτρα αλλά μετά το 2018, και μόνο εφόσον δεν πιάσουμε τους δημοσιονομικούς στόχους».

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_r035th5g/

Τόνισε δε ακόμη ότι «όλοι επικαλούμαστε αυτή την περιβόητη ανάπτυξη που όμως δεν έχει έρθει ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάναμε και αυτά τα πλεονάσματα».

Επιμέλεια: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News