Ειδήσεις

Στέγη Ανηλίκων: Ανοίγει την αγκαλιά της με πασχαλινό Παζάρι

Σίγουρα όλοι μας μπορούμε να προμηθευτούμε κάποια από τα πασχαλινά μας δώρα από το παζάρι της Στέγης, προσφέροντας έτσι αυτομάτως χαρά και ικανοποίηση στους ανήλικους πρωταγωνιστές

Η Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου ανοίγει τις πύλες της και με μεγάλη χαρά υποδέχεται και φέτος,1η Απριλίου, μικρούς και μεγάλους στα πλαίσια της πασχαλινής της εκδήλωσης μέσα από τη διεξαγωγή του πασχαλινού της παζαριού.

Τα παιδιά, με τη στήριξη και των ανθρώπων του ιδρύματος, έβαλαν όλη την αγάπη, τη μαεστρία και τη θετική τους ενέργεια, επενδύοντας σε πολλές ώρες δημιουργικότητας και ευχάριστης εργασίας, φτιάχνοντας  λαμπάδες αλλά και πασχαλινές κατασκευές, με το αποτέλεσμα, αν μη τι άλλο, να ξεπερνάει τα προσδοκώμενα.

Σίγουρα όλοι μας μπορούμε να προμηθευτούμε κάποια από τα πασχαλινά μας δώρα από το παζάρι της Στέγης, προσφέροντας έτσι αυτομάτως χαρά και ικανοποίηση στους ανήλικους πρωταγωνιστές, των οποίων τα χαμόγελα θα λάμψουν μόλις δουν ότι οι δημιουργίες τους τυγχάνουν αποδοχής από τους επισκέπτες.

Και βέβαια δεν έχει σημασία η αξία του προϊόντος, αλλά το γεγονός ότι η Στέγη χρειάζεται τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας, και το παζάρι αποτελεί μια ακόμη πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποδείξουμε ότι μπορούμε και θέλουμε να βοηθήσουμε τους "θησαυρούς" του ιδρύματος.

Ενώ δεν θα λείπουν και οι εκπλήξεις που θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

Το ραντεβού, που σίγουρα δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, δίνεται ανήμερα της Πρωταπριλιάς στο χώρο της Στέγης, που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντίνου Πολυχρονάκη 5 στο Μασταμπά, από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ.

Επιμέλεια :Βάλια Μπούη

Σχόλια