default-image

Πασκουάλ: Ήταν μεγάλο παιχνιδι

Αθλητισμός
Πασκουάλ: Ήταν μεγάλο παιχνιδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην μεγάλη εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπασκόνια στάθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ  μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως έκαναν πολλά λάθη στα πέντε τελευταία λεπτά και αντιμετώπισαν προβλήματα, όμως είναι χαρούμενοι για το τελικό αποτέλεσμα και ζήτησε βελτίωση μέσα από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις για τη συνέχεια, ώστε να τελειώνουν σωστά τα ματς.

Αναλυτικά: «Είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ ξανά. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Παίξαμε καλά για 35'. Στα τελευταία 5', κάναμε πολλά λάθη και είχαμε πολλά προβλήματα. Τελικά, είμαστε χαρούμενοι, γιατί ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς.

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο μέχρι τέλους, αλλά κάναμε απίστευτα λάθη. Κάποιες φορές, όμως, συμβαίνει. Έχεις τον έλεγχο για 32'-33' και σε λίγα λεπτά μπορεί να χάσεις τα πάντα. Μας έχει συμβεί και πιο παλιά, όπως στο Κάουνας.

Πρέπει να βελτιωνόμαστε μέσα από αυτές τις καταστάσεις. Είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε καλά, αλλά εξίσου σημαντικό είναι να ξέρουμε και το σωστό τρόπο για να τελειώνουμε τα ματς».

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News