default-image

Συνεχίζει στην προεδρία της ΠΑΕ ΟΦΗ ο Γ. Πολεμαρχάκης

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζει στην προεδρία της ΠΑΕ ΟΦΗ ο Γ. Πολεμαρχάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Πολεμαρχάκης παραμένει στην προεδρία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925...

Οι μέτοχοι της κρητικής ΠΑΕ δεν έκαναν δεκτή την παραίτησή του και στην συνεδρίαση του Δ.Σ. σύμφωνα με πληροφορίες αφού εξέφρασαν την πλήρη στήριξή τους έδειξαν πως θέλουν να συνεχίσει ο ΟΦΗ με διοικητική ενότητα...

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ που "βγήκε" πριν λίγο αναφέρει:

"Την απόλυτη στήριξη , στο πρόσωπο του προέδρου της ΠΑΕ Γιάννη Πολεμαρχάκη, εξέφρασε σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στη συνεδρίαση, που έγινε την  Πέμπτη (23/3) το βράδυ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, αναγνώρισε την μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, ως πρόεδρος του ΟΦΗ και του ζήτησε να παραμείνει στην θέση του, παραμερίζοντας την όποια πίκρα του, για γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά την ήττα του ΟΦΗ από τα Τρίκαλα.

Τα μέλη του Δ.Σ. τόνισαν την σημασία να συνεχίσουν όλοι μαζί την προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει στον ΟΦΗ και την οποία αναγνωρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας.

Ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, ανέφερε ότι  θα λάβει τις οριστικές του αποφάσεις, μετά την συνάντηση που θα επιδιώξει να έχει με όλους τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 τις επόμενες μέρες, μια συνάντηση, την οποία ο ίδιος χαρακτήρισε επιτακτική και σημαντική για το μέλλον της ομάδας."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News