default-image

Κρήτη: Ράγισε καρδιές ο Χάτσικο και ...σάρωσε στο διαδίκτυο

Κρήτη
Κρήτη: Ράγισε καρδιές ο Χάτσικο και ...σάρωσε στο διαδίκτυο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον γύρο της Ελλάδας αλλά και του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες το θέμα που ανέδειξε το neakriti.gr  και η ΚΡΗΤΗ TV για τον Χάτσικο της Κρήτης.

Το συμπαθές τετράποδο ,με το όνομα Οδυσσέας ,που εδώ και 7 χρόνια περιμένει το αφεντικό του στο ίδιο ακριβώς σημείο συγκίνησε τους αναγνώστες και η είδηση μέσα σε λίγες ώρες έκανε το γύρο του διαδικτύου σε πολλές γωνιές του πλανήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες δεν έλειψαν και οι πολίτες που μέτα που διάβαζαν την είδηση έσπευδαν στο super market για να δουν από κοντά το αξιαγάπητο σκυλί.

Η ιστορία του Κρητικού Χάτσικου ,είχε σημείο αναφορά το Ηράκλειο και συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ στη περιοχή των Πατελών, εκεί όπου καθημερινά το σκυλί στηνόταν στην είσοδο περιμένοντας το αφεντικό του που όμως έχει φύγει από τη ζωή σύμφωνα και με τους κατοίκους της περιοχής.

Ωστόσο κάθε βράδυ αποχωρούσε  θλιμμένο από το σημείο και επέστρεφε στο σπίτι που διέμενε το αφεντικό του ,με την ελπίδα ότι θα τον ξανάβλεπε την επόμενη ημέρα

Ο Χάτσικο του Ηρακλείου που δεν δέχτηκε ποτέ την απώλεια του αφεντικού του και η καθημερινή του παρουσία σε ένα συγκεκριμένο σημείο,  αλλά κυρίως το θλιμμένο βλέμα του το αποδεικύουν και στην πράξη.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

Επιμέλεια : Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News