default-image

Αποχαιρετά τον κόσμο της την Κυριακή η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

Σπορ
Αποχαιρετά τον κόσμο της την Κυριακή η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με νίκη θέλει να αποχαιρετίσει τον κόσμο της η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, η οποία την προσεχή  Κυριακή δίνει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς υποδεχόμενος στο ΒΑΚ στις 4μ.μ. το Μαρκόπουλο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ των ανδρών.

Η ηρακλειώτικη ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου στην Α1 κατηγορία ( θα διεξαχθούν 21-23 Απριλίου και 28-30 Απριλίου) και θέλει να αποχαιρετίσει με νίκη τον κόσμο της.

Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» επιβραβεύοντας έτσι την προσπάθεια των παικτών του. Μιλώντας στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο προπονητής της ομάδας τόνισε: «Θα θέλαμε στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρας μας για την κανονική περίοδο, να έχουμε τον κόσμο του ΟΦΗ στο πλευρό μας, καθώς θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στο σπίτι μας και θα είναι σημαντική ηθική επιβράβευση για τα παιδιά, πριν μπουν στα μπαράζ για την άνοδο στην Α1.

Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας δουν την Κυριακή και να χαρούν μαζί μας. Οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, έχουν κάνει φέτος μεγάλη προσπάθεια.Είναι 7 μήνες στο γήπεδο και έχουν δουλέψει πολύ.

Ο πρώτος στόχος, δηλαδή η συμμετοχή στη νέα κατηγορία την Preleague που θα είναι η κατηγορία που δημιουργείται κάτω από την Α1, επιτεύχθηκε για μας.

Τώρα θα παλέψουμε για το δεύτερο μεγάλο στόχο, που είναι η άνοδος στην Α1 και εύχομαι να τον πετύχουμε και αυτόν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζλατιλίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News