Ειδήσεις

Κρήτη: Γαϊδουρίστας γνωρίζει τι σημαίνει παράνομη στάθμευση

Άφησε το αυτοκίνητο σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης του Ηρακλείου μέρα μεσημέρι και εξαφανίστηκε...

Άφησε το αυτοκίνητο σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης του Ηρακλείου μέρα μεσημέρι και εξαφανίστηκε...

Ο ή η θρασύτατη οδηγός ωστόσο δεν υπολόγισε το γεγονός ότι το όχημα  ακινητοποιήθηκε , άγνωστο για πιο λόγο, καταμεσής του δρόμου επί της οδού Μιχελιδάκη ,στην καρδιά της πόλης και μάλιστα εν ώρα αιχμής, το πρωί της Τετάρτης.

Τα νεύρα και η αγανάκτηση χτύπησαν κόκκινο καθώς η ώρα περνούσε και ενώ είχε συμπληρωθεί τουλάχιστον μισή ώρα από τη στιγμή της παράνομης στάθμευσης του οχήματος δημιουργώντας έτσι ένα απίστευτο αλαλούμ με αγανακτισμένους οδηγούς ,καταστηματάρχες αλλά και διερχόμενους περαστικούς.

Τελικά στο σημείο κλήθηκε σε πρώτη δημοτική αστυνομία με στελέχη της, που βρίσκονταν σε περιπολία,  να προχωρούν στην αφαίρεση των πινακίδων του οχήματος .

Ωστόσο ακόμη και μετά από μία ώρα,  ο ή η κάτοχος του οχήματος δεν είχε εντοπιστεί, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ακόμη και ο αναγνώστης που έστειλε τις φωτογραφίες  στο neakriti.gr απηύδησε και αποχώρησε από το σημείο.   

"Δεν μπορούμε να παρκάρουμε με τόσο αντικοινωνικό τρόπο και μάλιστα σε έναν τέτοιο κοινόχρηστο δρόμο για όλο τον κόσμο,"σχολιάζει από την πλευρά της  η υπεύθυνη διεύθυνσης της δημοτικής αστυνομίας κ. Παρασκευή Πλατάκη, προσθέτοντας ότι πλέον τη σκυτάλη παίρνει η τροχαία με την παρουσία γερανού στο σημείο για την αποχώρηση έστω και μετά από αρκετή ώρα του παράνομα σταθμευμένου οχήματος σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.   

Η κυκλοφορία των οχήματων αναγκαστικά διεξάγονταν από την Ψαρομηλίγκων.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια