default-image

Ασέλγεια 12χρονης: Πού βρίσκεται ο... πρωταγωνιστής -vid

Κρήτη
Ασέλγεια 12χρονης: Πού βρίσκεται ο... πρωταγωνιστής -vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστικές διαστάσεις αποκτά ώρα με την ώρα η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 12χρονης μαθήτριας από τεχνικό ορθοτικών κατασκευών στο πλαίσιο της εισαγγελικής και αστυνομικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη και συνοδεύτηκε από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορουμένου.

Πρόκειται για ένα μέτρο που σπάνια υιοθετείται από τις εισαγγελικές Αρχές ωστόσο φαίνεται πως είναι ενδεικτικό της βαρύτητας της υπόθεσης, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΤΟ 12ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ δε συνοδεύεται από τη φωτογραφία του κατηγορουμένου, ο οποίος αν και αναζητήθηκε στο σπίτι και την επιχείρηση του δεν εντοπίστηκε, καθώς μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης μετακόμισε στην Αττική.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_9qpqdz2i/

Για το λόγο αυτό οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν στη διάθεση τους φωτογραφικό υλικό που να έχει ληφθεί από τη Σήμανση, το οποίο είναι το μόνο που θα μπορούσε να δοθεί στη δημοσιότητα, όπως εξηγούν νομικοί.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_pke3etod/

Κατά την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα στοιχεία, που αναμένεται να αξιοποιηθούν  στο πλαίσιο της έρευνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί αναγκάστηκαν να συλλάβουν για απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής συγγενικό του πρόσωπο το οποίο προσπάθησε να εμποδίσει την είσοδο τους στο σπίτι παρά την εισαγγελική εντολή.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορουμένου θεωρείται καταλυτική ώστε να διαπιστωθεί αν η αήθης μεταχείριση που κατηγορείται ότι επεφύλαξε στη 12χρονη μαθήτρια, είχε προηγούμενο.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για τον Κρασσά Μιχαήλ του Δημητρίου κάτοικο Ηρακλείου, σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δε συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News