Ειδήσεις

Κρήτη: Ξυπνούν μνήμες για τον Ζαχαρία της ΕΛ.ΑΣ που "έφυγε"

40 ημέρες συμπληρώνονται από το θάνατο του Ζαχαρία Μαυρογιαννάκη που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Μοιρών, πατέρα ενός μικρού κοριτσιού.

Σαράντα ημέρες συμπληρώνονται από το θάνατο του Ζαχαρία Μαυρογιαννάκη που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Μοιρών και ήταν πατέρας ενός μικρού κοριτσιού.

Ο καρκίνος δε... χαρίστηκε στον 46χρονο αρχιφύλακα, που με τον πρόωρο χαμό του στις 18 Φεβρουαρίου, άφησε πισω γυναίκα και παιδί, σκορπώντας θλίψη και πόνο όχι μόνο στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας του νησιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ Η ΕΛ.ΑΣ

Την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαρτίου, στην Ιερά Μονή Παναγίας της Καλυβιανής θα τελεστεί 40ημέρο μνημόσυνο, στην μνήμη του μάχιμου και άξιου αστυνομικού, τον οποίο δυστυχώς η αρρώστια του δεν τον... άφησε να προσφέρει ακόμα περισσότερα στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας που τόσα χρόνια υπηρέτησε με ζήλο.  

"Ένας νέος άνθρωπος υπόδειγμα για όλους μας και άψογος οικογενειάρχης", είχε αναφέρει σε ανακοίνωση της μεταξύ άλλων η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου.

Β.Μ

Σχόλια