default-image

Καταγγελία: Ξεχειλίζουν κάδοι στο πιο όμορφο χωριό

Κρήτη
Καταγγελία: Ξεχειλίζουν κάδοι στο πιο όμορφο χωριό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτή είναι η εικόνα ενός από τους πιο κεντρικούς δρόμους στις Άνω Αρχάνες όπου το απορριμματοφόρο περνά στην κυριολεξία όποτε θέλει!».

Αυτά και άλλα πολλά καταγγέλλει στο neakriti.gr αναγνώστης.

Η επιστολή του αναγνώστη:

Δυο κάδοι για μια ολόκληρη συνοικία και μάλιστα ο ένας και καλά της ανακύκλωσης, γεμίζουν σχεδόν μόλις αδειάσουν, οι γάτες κάνουν πάρτι με τα σκουπίδια να σκορπίζουν μέχρι τα καταστήματα!

Από αυτόν τον δρόμο, περνάνε το καλοκαίρι συνήθως όλοι οι τουρίστες για να μεταβούν στις 3 πανσιόν που έχει η περιοχή, πολλοί από αυτούς φωτογραφίζουν τα χάλια μας έτσι απλά για να γινόμαστε ρεζίλι και να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας!

Επανειλημμένα μηνύματα τηλέφωνα στον δήμο Αρχανών που πολύ καλά ξέρει να εισπράττει δημοτικά τέλη έχουν πέσει στο κενό! Ή δεν θα απαντάει κανείς ή θα σου πουν αύριο θα περάσει (ενώ περνά μετά μια βδομάδα!)

Δήμαρχος Αρχανών : Μεμονωμένο γεγονός

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αρχανών κ.Κοκοσάλη που απάντησε στο δημότη «η δημοτική αρχή έχει δώσει ένα μεγάλο αγώνα να είναι καθαρός ο δήμος. Πολλές φορές μια ζημιά απορριμματοφόρου ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να δημιουργήσει ένα πρόβλημα. Προκαλούμε οποιονδήποτε να ελέγξει τους κάδους. Η εικόνα αυτή του αναγνώστη είναι τυχαίο και μεμονωμένο γεγονός. Δίνουμε καθημερινό αγώνα. Αν στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει πρόβλημα, θα μεταφέρουμε κι άλλο κάδο. Εγώ προσωπικά δεν είχα ενημερωθεί για το θέμα, ούτε επικοινώνησαν μαζί μου.

Μάλιστα πέρασε το απορριμματοφόρο τις προκαθορισμένες μέρες ως όφειλε. Της συγκειμένη μέρα ήταν παρκαρισμένο όχημα που εμπόδιζε, σύμφωνα με τον υπάλληλο απορριμματοφόρου» .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News