default-image

Συγκλονιστικό βίντεο από την επίθεση στο αεροδρόμιο Ορλί!

Κόσμος
Συγκλονιστικό βίντεο από την επίθεση στο αεροδρόμιο Ορλί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα από κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου Ορλί στο Παρίσι, την ώρα που ο δράστης - τζιχαντιστής έχει εισβάλει στις εγκαταστάσεις και κρατά όμηρο μία γυναίκα στρατιώτη, την οποία διακρίνεται να έχει πιάσει από τον λαιμό και να την απειλεί με όπλο.

Ο Ζιγιέντ Μπεν Μπαλκασέν προσπάθησε να αποσπάσει το όπλο της γυναίκας, λίγο πριν δεχθεί σφαίρα από άλλον στρατιώτη, ο οποίος έδρασε με ταχύτητα, βάζοντας τέλος σε μία διαγραφόμενη ταργωδία.

Όπως αποκαλύπτεται από το βίντεο, σύμφωνα με το protothema.gr, η κρίση διήρκεσε τρία λεπτά, πριν αντιμετωπιστεί ο δράστης, ο οποίος βρισκόταν υπό την επίρρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, ενώ νωρίτερα είχε πυροβολήσει γυναίκα αστυνομικό, που τον σταμάτησε για έλεγχο σε άλλη περιοχή.

Ο 39χρονος Γάλλος, για τον οποίο ο πατέρας του διέψευσε πως είχε σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις, επιχείρησε να αποσπάσει το όπλο της γυναίκας και να την πυροβολήσει με αυτό, αλλά δεν τα κατάφερε, λόγω της ταχύτατης και καίριας επέμβασης του έτερου στρατιώτη.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_ph2jvrj9/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News