default-image

Ραφτείτε: Σάκης και Κάτια όρισαν ημερομηνία γάμου!

Life
Ραφτείτε: Σάκης και Κάτια όρισαν ημερομηνία γάμου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ώρα που θα δούμε την Κάτια Ζυγούλη νύφη δίπλα στον γαμπρό Σάκη Ρουβά, πλησιάζει αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Real το ζευγάρι θα παντρευτεί στις 3 Ιουλίου, μια καθόλου τυχαία ημερομηνία.

Η σημειολογία είναι διπλή, αφού στις 3 Ιουλίου του 2016 έγινε η πρόταση γάμου του Σάκη, αλλά την ίδια μέρα είναι τα γενέθλια της Κάτιας. Δεν θα μπορούσε να ζητήσει καλύτερο δώρο από έναν παραμυθένιο γάμο με τον άντρα της και τα τέσσερα παιδιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κάτια βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του νυφικού της που θα επιμεληθεί σίγουρα Έλληνας σχεδιαστής. Όπως έχει ήδη δηλώσει και ο ίδιος ο γαμπρός, οι προετοιμασίες του γάμου έχουν ξεκινήσει.

«Αποφασίσαμε να παντρευτούμε τώρα γιατί θεωρώ ότι ολοκληρώσαμε τον κύκλο των παιδιών...Ναι έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου... Ναι θα γίνει καλοκαίρι... Τα παιδιά δεν έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως ότι θα παντρευτούμε. Μόνο η Αναστασία το έχει καταλάβει από συζητήσεις που ακούει στο σπίτι και είναι ενθουσιασμένη και ανυπομονεί να γίνει παρανυφάκι μαζί με τ΄αδέλφια της!» δήλωσε πριν από λίγο καιρό ο Ρουβάς, επιβεβαιώνοντας τις φήμες.

Όσο για το πού θα τελεστεί το μυστήριο, το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει την τοποθεσία, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει στα Βόρεια Προάστεια, ενώ η περίπτωση να γίνει στο Πόρτο Χέλι όπως γράφτηκε, διαψεύστηκε από το περιβάλλον του τραγουδιστή.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News