Ειδήσεις

Κρήτη: Νεκρός 30χρονος, κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του

Τον εντόπισε η μητέρα του στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού τους , αδυνατώντας να πιστέψει το κακό που έκανε ο γιος της στον εαυτό του.

Θλίψη στη Μεσαρά και συγκεκριμένα στα Καπαριανά, από τον θάνατο ενός νεαρού άνδρα μόλις 30 ετών που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του.

Η είδηση έγινε γνωστή λίγο πριν τις 9 το πρωί της Δευτέρας και αμέσως μετά την κλήση που δέχτηκε το ΕΚΑΒ ,έσπευσε ασθενοφόρο από τις Μοίρες στον τόπο της τραγωδίας, με τους διασώστες να μην χρειάζονται τελικά να παρέμβουν αφού ήδη το "τέλος" για τον 30χρονο είχε επέλθει.  

Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες ο νεαρός άνδρας θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του ,προχωρώντας στο απονενοημένο διάβημα επιτυχώς και στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού του κρέμασε σχοινί γύρω από το λαιμό του.

Τον εντόπισε η μητέρα του αδυνατώντας να πιστέψει  το κακό που έκανε ο γιος της στον ίδιο του τον εαυτό.

Στο σημείο όπου και εντοπίστηκε έσπευσε και η αστυνομία και συγκεκριμένα άνδρες από το Α.Τ Μοιρών  για την καταγραφή του περιστατικού αναλαμβάνοντας να ρίξουν φως στην υπόθεση ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και παλιότερα είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια