default-image

Πρωτοβουλία για τα χρέη της ΟΑΣΝΗ (video)

Κρήτη
Πρωτοβουλία για τα χρέη της ΟΑΣΝΗ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαχειοφόρος αγορά αναμένεται να διεξαχθή το επόμενο διάστημα προκειμένου να καλυφθούν τα χρέη της ΟΑΣΝΗ, όπως τόνισε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV ο επικεφαλής του παγκρήτιου συντονιστικού οργάνου των αγροτών Στάθης Καφετζογιαννάκης.

Όπως τόνισε ο επόμενος μεγάλος στόχος του αγροτικού κινήματος είναι η ίδρυση τόσο αγροτικών συλλόγων σε κάθε καλλικρατικό δήμο όσο και μίας Παγκρήτιας Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων. Μάλιστα κάλεσε τους αγρότες να βοηθήσουν σ αυτό το εγχείρημα.

Αναφορικά με το πρόσφατο συλλαλητήριο των αγροτών στην Αθήνα υποστήριξε ότι μπορεί η συμμετοχή λόγω της οικονομικής συγκυρίας να μην ήταν μεγάλη ωστόσο στις τάξεις των παραγωγών επικρατεί το αίσθημα της ικανοποίησης.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_7lr0ukuf/

Μάλιστα το επόμενο διάστημα οι αγρότες του νησιού θα ζητήσουν συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς στους οποίους θα διατυπώσουν τις ανησυχίες τους για το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί σον πρωτογενή τομέα.

Ρεπορτάζ: Νίκος Παναγιωτόπουλος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News