default-image

Μεγάλο διπλό, αλλά χωρίς αντίκρισμα για το Αρκάδι

Μπάσκετ
Μεγάλο διπλό, αλλά χωρίς αντίκρισμα για το Αρκάδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ των γυναικών πέτυχε το Αρκάδι επικρατώντας εκτός έδρας του Άρη Πετρούπολης με 59-64 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Η νίκη αυτή, ωστόσο, δεν μπορεί να αλλάξει τη βαθμολογική θέση της κρητικής ομάδας καθώς δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά των 12 πόντων (51-63) που είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο στο  Ρέθυμνο. Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος έχει σίγουρα κατακτήσει την 9η θέση και πλέον πρέπει να περιμένει ως το φινάλε και της Α1 γυναικών για να διαπιστωθεί εάν θα παραμείνει στην κατηγορία ή όχι. Αυτό θα εξαρτηθεί από το εάν οι ομάδες που θα υποβιβαστούν από την πρώτη κατηγορία θα είναι από το νότο ή το βορρά.

Όσον αφορά στο σημερινό ματς στην Πετρούπολη, το Αρκάδι διατηρούσε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα τα ηνία, βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 9 πόντους, ωστόσο οι γηπεδούχες μπόρεσαν να υπερασπιστούν τη διαφορά του πρώτου αγώνα και να «αγκαλιάσουν» την παραμονή.

Διαιτητές: Μυλωνάς, Αντωνίου.

Τα δεκάλεπτα: 12-17, 26-26 (ημίχ.), 38-45, 59-64.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κωνσταντόπουλος): Ναυροζίδου 5 (2), Λουκάτου 10, Γούλα 3 (1), Χιώτη 21, Φάσουρα 2, Τσέρου 3 (1), Τσουμάνη 11, Στεφανίδου 1.

ΑΡΚΑΔΙ (Πλευράκης): Κουλούρη Μ. 22 (3), Ρήγα 1, Μούκα 8, Ζουμπεράκη 5, Κουλούρη Σ. 17 (3), Μιχελιδάκη 2, Καζά 9, Κανδεράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News