default-image

Εργοτέλης-Ηλυσιακός 3-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης-Ηλυσιακός 3-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνο νίκη θέλει ο Εργοτέλης που υποδέχεται τον Ηλυσιακό για την 23η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να... κρατήσουν τον έλεγχο, αφού ο Ιωνικός που προπορεύεται δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό.

Παρακολουθείστε Live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το neakriti.gr

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο.

2' Σέντρα του Σερτζίνιο από αριστερά, ο Γκοτσούλιας αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι εντός περιοχής, όμως δε θα καταφέρει να κάνει το κοντρόλ και να σουτάρει από θέση βολής.

4' Εκτέλεση φάουλ με τον Λεάλ από δεξιά, έξυπνη κεφαλιά-ψαράκι του Βελλίνη, η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι.

9' Μακρινό σουτ του Βελλίνη, η μπάλα θα φύγει αρχικά από τον Σηφάκη, όμως τελικά θα μπλοκάρει σταθερά με δεύτερη προσπάθεια.

11' Κόρνερ του Λεάλ από δεξιά, κεφαλιά του Κατσικοκέρη από τη μικρή περιοχή, η μπάλα θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

15' Γύρισμα του Βελλίνη από δεξιά μέσα στην περιοχή, ο Κατσικοκέρης από πολύ κοντινή απόσταση στέλνει τη μπάλα άουτ.

17' Ο Βελλίνης και πάλι δημιουργός, "σηκώνει" τη μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως το πλασέ του Λεάλ είναι αδύναμο και καταλήγει στα χέρια του Σηφάκη.

23' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ 1-0: Πέναλτι για τον Εργοτέλη σε χέρι του Αμανατίδη, ο Λεάλ από τα 11 βήματα είναι εύστοχος και κάνει το 1-0.

24' Με τη σέντρα νέα χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, ο Κατσικοκέρης δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

35' Πρώτη καλή στιγμή για τον Ηλυσιακό, σέντρα του Φλέγγα από δεξιά, κεφαλιά του Ιωάννου από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα θα φύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

37' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ 2-0: Δεύτερο πέναλτι για τον Εργοτέλη, σε χέρι του Φλέγγα αυτή τη φορά. Ο Κατσικοκέρης εκτελεστής στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

43' Αναγκαστική αλλαγή για τον Εργοτέλη, ο Λεάλ φεύγει από το ματς λόγω τραυματισμού και στη θέση του περνάει ο Μπρατσιάνι.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο Παγκρήτιο. Καθολική υπεροχή για τον Εργοτέλη, που είχε πολλές ευκαιρίες και τελικά βρήκε δίχτυα δύο φορές από την "άσπρη βούλα". Αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων, με τους "κιτρινόμαυρους" να έχουν τον απόλυτο έλεγχο.

46' Εκκίνηση στο δεύτερο ημίχρονο.

55' Πρώτη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, ο Ρόπας στη θέση του Στρίγγα.

68' Δεύτερη αλλαγή για τον Ηλυσιακό, αναγκαστική μάλιστα, ο Μέξης στη θέση του τραυματία Γραμματίκα.

*Πολύ μέτριος ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι δύο ομάδες έχουν πάει σε χαμηλό τέμπο και δεν υπάρχουν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Ο Εργοτέλης ελέγχει απόλυτα τη ροή του αγώνα.

75' Αλλαγή για τον Εργοτέλη, ο Ρουσάκης στον αγωνιστικό χώρο αντί του Νιάρου.

87' Κλείνει τις αλλαγές του ο Εργοτέλης, ο Καϊμακαμούδης περνάει στο ματς στη θέση του Κατσικοκέρη.

92' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ 3-0: Σουτ του Βελλίνη, που απομακρύνει λανθασμένα ο Σηφάκης και ο Καϊμακαμούδης εύκολα με πλασέ κάνει το 3-0.

93' Αποβολή για τον Φλέγγα του Ηλυσιακού με δεύτερη κίτρινη. Μάλλον την επεδίωξε ο παίκτης της αθηναϊκής ομάδας.

Τελικό αποτέλεσμα 3-0 στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης μετέτρεψε σε... περίπατο το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Τζανής, Μπάτζιος, Νιάρος (75' Ρουσάκης), Γκοτσούλιας, Μισέλ, Λεάλ (43' λ.τ. Μπρατσιάνι), Βελλίνης, Σερτζίνιο, Κατσικοκέρης (87' Καϊμακαμούδης).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Σηφάκης, Γραμματίκας (68' λ.τ. Μέξης), Ντούμπερετ, Πιπίνης, Μπίρης, Στρίγγας (55' Ρόπας), Αμανατίδης, Θαναηλάκης, Φλέγγας, Μάλτσι, Ιωάννου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News