default-image

Εντυπωσιακό θέαμα στην 4η Ανάβαση Βραχασίου (live-photos)

Αθλητισμός
Εντυπωσιακό θέαμα στην 4η Ανάβαση Βραχασίου (live-photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία από τις πιο αγαπημένες αναβάσεις των οδηγών του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι σε εξέλιξη από τις 11:00 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί περίπου στις 3:00 το μεσημέρι.

 Ο λόγος για την 4η Ανάβαση Βραχασίου στην οποία λαμβάνουν μέρος 24 οδηγοί μετά την αποχώρηση λόγω εξόδου δύο πληρωμάτων (Πόλια και Μανινάκη) κατά την χθεσινή ημέρα των δοκιμαστικών.

Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθήσετε live την μετάδοση των αποτελεσμάτων από τα δύο σκέλη του αγώνα.

*Ήδη καταγράφονται εξαιρετικές επιδόσεις και σε λίγα λεπτά αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο σκέλος. Εκατοντάδες θεατές παρακολουθούν κατά μήκος της διαδρομής τον αγώνα που εντυπωσιάζει.

*Πριν από λίγο σημειώθηκε έξοδος του Νο15 με οδηγό τον Δημήτρη Φραντζεσκάκη και με όχημα Ford Fiesta ST στο σημείο Κ11 της διαδρομής . Ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του ωστόσο έχει σημειωθεί 20λεπτη διακοπή του αγώνα.

*Ξεκίνησε μετά την ολιγόλεπτη διακοπή από την έξοδο του Δ.Φραντζεσκάκη, το πρώτο σκέλος. Σε λίγο ολοκληρώνεται η πρώτη ¨μάχη¨ και αναμένονται τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα.

Δείτε τα αποτελέσματα του Α΄σκέλους του αγώνα:

*Mε μηχανική βλάβη ξεκίνησε το δεύτερο σκέλος του αγώνα. Ο Μιχάλης Ανταλουδάκης με το Νο 6 και Peugeot Rally 106 sx τέθηκε εκτός και εγκατέλειψε. Συνεχίζεται η ¨μάχη¨.

*Ολοκληρώθηκε η 4η Ανάβαση Βραχασίου. Σε λίγα λεπτά οι νικητές όλων των κατηγοριών!

*Oι τέσσερις ταχύτεροι οδηγοί της 4ης Ανάβασης Βραχασίου είναι οι : Γιώργος Αναπολιωτάκης-Δημήτρης Κτιστάκης-Γιάννης Νικολιδάκης και Γιώργος Ιωαννίδης. Συγχαρητήρια σε όλους για τις επιδόσεις και την συμμετοχή !

Τα προσωρινά αποτελέσματα του αγώνα

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 24 ΟΔΗΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ

Στα σημεία που έχουν υποδείξει οι διοργανωτές έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες θεατές προκειμένου να απολαύσουν πλούσιο αγωνιστικό θέαμα. Οι χθεσινοί χρόνοι των δοκιμών προμηνύουν έντονο ανταγωνισμό και περάσματα με εξαιρετικούς χρόνους. Οδηγοί και μηχανικοί ρύθμισαν τις τελευταίες  τεχνικές λεπτομέρειες των οχημάτων τους πριν την αφετηρία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας, που προσμετρά στο Κύπελλο Αναβάσεων, δειξάγεται στον επαρχιακό δρόμο Σισίου-Βραχασίου, στη γνωστή και αγαπημένη διαδρομή που περνάει μέσα από το φαράγγι, συνολικού μήκους 7,6 χλμ. (3,8 χλμ. το κάθε σκέλος).

Οι αγωνιζόμενοι ανεβαίνουν δύο φορές τη διαδρομή και για την κατάταξη θα λαμβάνεται υπόψη το άθροισμα των χρόνων των δύο σκελών της.

Οι κλάσεις έχουν ως εξής: έως 1.400 cc, κλάση 1.400-1.600 cc, κλάση 1.601-2.000 cc, κλάση πάνω από 2.000 cc και κλάση Formula Saloon.

Ρεπορτάζ: Μαρία Πετρούτσου

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News