Ειδήσεις

Γαλλία: Δραματικές στιγμές περιγράφει ο Λ.Κουμαντάκης video

Τις δραματικές στιγμές που έζησε στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού μετέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV ο δημοσιογράφος Λ. Κουμαντάκης.

Τις δραματικές στιγμές που έζησε στο αεροδρόμιο του Μπορντό του Παρισιού μετέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV ο δημοσιογράφος Λευτέρης Κουμαντάκης.

Για ταξίδι αναψυχής και λίγες μέρες ξεκούρασης στο Μπορντό της Γαλλίας ξεκίνησε ο συνάδελφος, αλλά από ένα περίεργο συνδυασμό τύχης και ατυχίας κατέληξε να μεταδίδει τις ώρες αγωνίας που έζησε όταν λίγη ώρα μετά την αποβίβαση του στο αεροδρόμιο.

Με σαφήνεια, ακρίβεια και απόλυτη ψυχραιμία ο Λευτέρης Κουμαντάκης περιέγραψε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας το πώς η γαλλική αστυνομία σε χρόνο μηδέν απομάκρυνε τους επιβάτες από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου εκκενώνοντας άμεσα τους χώρους.

Οι περιγραφές επιβεβαιώνουν και τα γεγονότα καθώς με την άμεση επέμβαση της γαλλικής αστυνομίας η Γαλλία δεν θρήνησε θύματα σε μία ακόμα τρομοκρατική επίθεση στο έδαφος της.

Υπενθυμίζουμε το βαρύ φόρο αίματος που έχει πληρώσει η χώρα με τα χτυπήματα στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo τον Ιανουάριο του 2015 όπου δολοφονήθηκαν 12 άτομα και τραυματίστηκαν ακόμα 11. Επίσης, θυμόμαστε την επίθεση στο μπαρ Μπατακλάν όταν ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον νέων κατά τη διάρκεια συναυλίας με 89 θύματα συνολικά.

Δείτε το βίντεο με την ανταπόκριση του Λευτέρη Κουμαντάκη από την Γαλλία:

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΟΡΛΙ: ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ

Σχόλια