default-image

Αναβλήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Αναβλήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 25 Μαρτίου τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ανάμεσα στο Ζαρό και τον Ηρόδοτο.

Όπως ανακοίνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, η αστυνομία δεν έδωσε το ΟΚ κι έτσι ο τελικός θα οριστεί σε νέα ημερομηνία, η οποία θα αποφασιστεί στο διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 20/3.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ανακοινώνει την αναβολή του τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΗ ανάμεσα στο Ζαρό και τον Ηρόδοτο, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαρτίου στο γήπεδο του Εργοτέλη.

Ο τελικός αναβάλλεται κατόπιν επικοινωνίας με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, η οποία λόγω της ημέρας (εθνική εορτή, παρελάσεις, εκδηλώσεις) δεν επιτρέπει την διεξαγωγή του. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να καλύψει με επαρκούσα αστυνομική δύναμη την διοργάνωση του τελικού, λόγω των αυξημένων μέτρων που ισχύουν την 25η Μαρτίου.

Η ΕΠΣΗ και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Μανόλης Ζερβάκης βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις, προκειμένου να οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού. Η οριστική απόφαση για τη νέα ημερομηνία του τελικού θα παρθεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Δευτέρα 20 Μαρτίου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News