default-image

Οι ψυχολογικές κατηγορίες των ... selfies !

Γυναίκα & παιδί
Οι ψυχολογικές κατηγορίες των ... selfies !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα τα social media έχουν αντικαταστήσει το τηλέφωνο και αποτελούν έναν από τους πιο δημοφιλής τρόπους για να επικοινωνήσει κανείς από τη μια πλευρά του κόσμου στην άλλη.

Το πρώτο πράγμα που έχεις σαν σημείο αναφοράς, στην περίπτωση που δεν γνωρίζεις τον άλλον, είναι η φωτογραφία που έχει επιλέξει ως "profile picture".  Με μια "βόλτα" στις σελίδες του Facebook πραγματικά μπορείς να δεις τα πάντα!

Επιστήμονες σε πανεπιστήμιο στην Pennsylvania ανέλυσαν τα προφίλ 66.000 χρηστών του twitter και κάνοντας ερωτήσεις σχετικές σε ακόμα 434 άτομα κατέληξαν σε ψυχολογικά "προφίλ" που αντιστοιχούν σε κατηγορίες φωτογραφιών που οι χρήστες των social media είχαν επιλέξει για να "συστήνονται" στον κόσμο.

- Οι "ΝΕΥΡΩΤΙΚΟΙ" με την έννοια ότι οι άνθρωποι αυτοί φαίνεται να είναι περισσότερο κυκλοθυμικοί, ή επιρρεπείς σε στρες και θλίψη.

- Οι " ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΙ" εκείνοι που θα φροντίσουν να τα πηγαίνουν καλά με όλους, να συνεργάζονται καλά και να "δείχνουν " έστω, χαρούμενοι.

- Οι "ΣΥΝΕΠΗΣ" εκείνοι που το πρόγραμμα είναι πολύ βασικό στην ζωή τους όπως κι η έννοια της ευθύνης. Άνθρωποι που η συμπεριφορά τους είναι..."μετρημένη" και  "καθώς πρέπει".

- Οι "ΕΞΩΣΤΡΕΦΗΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ"... νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω πολλά πάνω σ αυτό... εκείνοι που... θα τους βρεις παντού πιθανότατα ενώ συχνά είναι η καρδιά του πάρτυ και τέλος...

- Οι "ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ". Εκείνοι δηλαδή που είναι πάντα διαθέσιμοι να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News