default-image

Η Ivanka "οδηγεί" Ασιάτισσες στο χειρουργείο

Life
Η Ivanka "οδηγεί" Ασιάτισσες στο χειρουργείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός από τη μεγάλη επιτυχία του αρώματός της στην Αμερική, (το Ivanka Trump Eau de Parfum Spray For Women κατάφερε να σκαρφαλώσει στη νούμερο #1 θέση με τα top-seller γυναικεία αρώματα στο Amazon), η δημοτικότητα της Ivanka Trump φαίνεται να «εξαπλώνεται» και σε άλλες ηπείρους (πιο συγκεκριμένα στην Ασία) και μάλιστα να αποκτά φανατικούς θαυμαστές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Washington Post» μετά τις προεδρικές εκλογές, η κόρη του νυν Προέδρου των ΗΠΑ, απέκτησε πολλούς θαυμαστές στην Κίνα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία νέα τάση στις πλαστικές επεμβάσεις αισθητικής επηρεασμένη από την Ivanka.

Στην πραγματικότητα, αρκετό καιρό πριν η οικογένεια Trump μετακομίσει στο Λευκό Οίκο, στην περιοχή Foshan στην Κίνα, δημιουργήθηκε ένα κέντρο που ειδικεύεται στις πλαστικές αισθητικές επεμβάσεις με το όνομα Foshan Yiwanka Medical Management (το "Yiwanka" προέρχεται από το Ivanka).

«Πολλές νέες γυναίκες στην Κίνα θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους και να αντιγράψουν τα μάτια, τη μύτη και τα χείλη αρκετών stars του κινηματογράφου. Έτσι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αρκετές θα ήθελαν να είχαν τα μεγάλα μάτια της Ivanka, την όμορφη μύτη, τα χείλη της και γενικότερα την άψογη εικόνα της. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και η εμφάνιση είναι τέλεια, ανεξάρτητα από τα πρότυπα ομορφιάς της Ανατολής ή της Δύσης» λέει χαρακτηριστικά η Li Yunxing, διευθύντρια του ανθρώπινου δυναμικού του κέντρου.

Εξάλλου, είναι γνωστό πως ιδίως οι Ασιάτες που καταφεύγουν στη μέθοδο των πλαστικών χειρουργών στην πλειοψηφία τους θέλουν να αποκτήσουν χαρακτηριστικά των δυτικών.

Πηγή: queen.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News