Ειδήσεις

Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του ιερέα που πέρασαν από Κρήτη

Κατέστρωσαν στην Κρήτη το σατανικό σχέδιο δολοφονίας και βρίσκονται "πίσω" από το άγριο φονικό του ιερέα. Αυτοί είναι οι δύο δολοφόνοι.

Μετά την αποκάλυψη ότι δύο Πακιστανοί βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του ιερέα στο Γέρακα και ότι κατέστρωσαν το σατανικό σχέδιο της δολοφονίας στα Χανιά όπου έμεναν, δόθηκαν στη δημοσιότητα με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο αλλοδαπών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία εκ προθέσεως και ληστεία κατά συναυτουργία. Εικάζεται ωστόσο ότι οι δύο δράστες ενδεχομένως έχουν διαφύγει στο Πακιστάν ή τουλάχιστον το επιχείρησαν.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

1.(επιθ.) ALI (ον.) NESHAN του MUHAMMAD MAJEED , γεννηθέντα την 13-4-1989 στο Πακιστάν.

2. (επιθ.) RAFIQUE ή NASER (ον.) AZEEM του MUHAMMAD RAFIQUE , γεννηθέντα το 1984 στο Πακιστάν.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσαν σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476227 και 210-6476911 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το σπίτι όπου έμεναν οι δολοφόνοι στα Χανιά

Η ΚΡΗΤΗ TV είχε καταγράψει αποκλειστικές εικόνες από το παράπηγμα στο οποίο ζούσαν οι δολοφόνοι στoν Πλάτανο Χανίων. Στο κατάλυμα των Πακιστανών εντοπίστηκε δείγμα γενετικού υλικού που «έδειξε» ποιοι από τους τέσσερις ενοίκους μπήκαν στο σπίτι του Αρχιμανδρίτη, τον έδεσαν, τον φίμωσαν, τον βασάνισαν για να αποκαλύψει που είχε χρήματα και τελικά τον έπνιξαν με ένα μαξιλάρι

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΑΝΙΑ: Η ΚΡΗΤΗ TV ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΙΕΡΟΘΕΟΥ

 

Ο Βασίλης Νικολακάκης και η οικογένειά του, που απασχολούσαν στα θερμοκήπιά τους μόνιμα τον αδελφό του ενός δράστη, του είχε παραχωρήσει το χώρο αυτό για να μένουν χωρίς να φαντάζονται πώς δίπλα τους ζούσαν δύο εν δυνάμει δολοφόνοι.

Αποσβολωμένοι από τις αποκαλύψεις έμειναν οι κάτοικοι της περιοχής που δεν μπορούσαν αν φανταστούν ότι οι ήρεμοι και καλοσυνάτοι εργάτες, ήταν οι δράστες του στυγερού εγκλήματος.

Εσωτερικές φωτογραφίες - βίντεο: Αντώνης Ιγγλεζάκης

Σχόλια