Ειδήσεις

Κρήτη: "Χτύπησαν"σπίτι μέρα μεσημέρι, τρόμος για μία μητέρα

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία μαμά με τα δύο της κορίτσια το βράδυ της Πέμπτης καθώς επιστρέφοντας σπίτι τους, τους περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία μαμά με τα δύο της κορίτσια το βράδυ της Πέμπτης καθώς επιστρέφοντας σπίτι τους στις Δαφνές Ηρακλείου, τους περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Άγνωστος ή άγνωστοι είχαν προηγουμένως επιχειρήσει να μπουν στο σπίτι αφήνοντας πίσω τους και σημάδια από την παρουσία τους.

Η μητέρα ανυποψίαστη άνοιξε την κεντρική πόρτα διαπιστώνοντας  σε πρώτη φάση φθορές αλλά χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω σημασία . Αφού πήγε τα παιδιά στο κρεβάτι τους για ύπνο έντρομη είδε από παράπλευρη είσοδο του σπιτιού σπασμένα τζάμια στο πάτωμα.

«Γυρίσαμε κατά τις 9 το βράδυ Δεν πίστευα στα μάτια μου είδα τα γυαλιά κάτω στο πάτωμα και σάστισα σοκαρίστηκα και δεν ήξερα τι ακριβώς γινόταν. Φοβήθηκα μήπως ήταν κανείς μέσα στο σπίτι και κυρίως σκεφτόμουν τα παιδιά μου». αναφέρει η μητέρα στο neakriti.gr

Μην γνωρίζοντας αν υπήρχε κάποιος μέσα στο σπίτι ειδοποίησε το σύζυγο και τον πεθερό της που έσπευσε στο σπίτι με την οικογένεια να ανακουφίζεται σε πρώτη φάση καθώς διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε ουδείς μέσα στο σπίτι.

Μέσα σε λίγα λεπτά αστυνομικοί από τον Άγιο Μύρωνα πήγαν στο σπίτι όπου κατέγραψαν το περιστατικό.

«Είχαν θράσος, μας είπαν οι αστυνομικοί σε μία πρώτη αυτοψία. Το σπίτι δεν βρισκόταν σε απόμερο μέρος αλλά δεν φάνηκε να πτοήθηκαν . Επίσης αφού είδαν ότι δεν έβρισκαν λύση από την κεντρική είσοδο , επιχείρησαν από μία πλαϊνή αλλά και πάλι ανεπιτυχώς» , αναφέρει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

ενώ παρά την τρομάρα της γυναίκας θετικό το γεγονός ότι οι δράστες όχι μόνο δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι ,αλλά με άσσο στο μανίκι της η οικογένεια το γεγονός ότι είχε τόσο καλά προνοήσει με συστήματα ασφαλείας πόρτες και παράθυρα, οι επίδοξοι διαρρήκτες έφυγαν με κατεβασμένο το κεφάλι μην καταφέρνοντας ούτε καν να ανοίξουν την πόρτα.

Εντύπωση επίσης προκαλεί και το γεγονός ότι το σπίτι βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του χωριού ,γεγονός που δεν πτόησε τους δράστες ενώ ουδείς από την περιοχή αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Ενώ είναι η δεύτερη φορά που σπίτι στις Δαφνές μπαίνει στο στόχαστρο  αγνώστων καθώς πριν 3 εβδομάδες είχε υπάρξει ανάλογο περιστατικό ,με τους δράστες τότε να καταφέρνουν να πάρουν χρήματα.  

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια