default-image

Συγχαρητήρια από τον Εργοτέλη στις Μικτές της ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Συγχαρητήρια από τον Εργοτέλη στις Μικτές της ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση μέσα από την οποία συγχαίρει τις Μικτές ομάδες Νέων και Παίδων της ΕΠΣΗ για την πρόκρισή τους στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος εξέδωσε ο Εργοτέλης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Γράφουν ιστορία οι Μικτές ομάδες Νέων και Παίδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου μαζί τους και εννέα δικά μας παιδιά.

Ο λόγος για τους Ψιμόπουλος, Χαλκιαδάκης, Καρδουλάκης, Ματαλλιωτάκης με την ομάδα των παίδων και Χαιντίνη, Δολαψάκης, Αλεξάκης Παπαδάκης Στεφανάκης με την ομάδα των Νέων οι οποίοι έβαλαν την δική τους πινελιά, στην πρόκριση των συγκροτημάτων μας στο τελικό του πρωταθλήματος  προεπιλογής των Εθνικών ομάδων.

Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας είχαν σημαντική συμβολή σε αυτή την επιτυχία γεγονός που σκόρπισε χαμόγελα, και αισιοδοξία για το μέλλον επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το σωστό σχεδιασμό και την εξαιρετική δουλειά που γίνετε στο σύλλογο μας. Στο πλευρό των αθλητών μας στην Αθήνα σε αυτούς τους σημαντικούς αγώνες ήταν και ο Διευθυντής του Αθλητικού Κέντρου Γ.Σ. Εργοτέλης  Μιχάλης Επιτροπάκης  ο οποίος φρόντισε με το δικό του τρόπο να εμψυχώσει να παιδιά μας να στηρίξει την προσπάθεια και να πανηγυρίσει μαζί τους αυτή την σημαντική επιτυχία.

Η οικογένεια του Γ.Σ. Εργοτέλης αισθάνεται υπερήφανη και συγχαίρει όλα τα παιδιά που πλαισιώνουν τις Μικτές μας ομάδες, το τεχνικό τιμ, την ΕΠΣΗ καθώς επίσης και όλους όσοι συμβάλουν στην ανάπτυξη και πρόοδο του τοπικού ποδοσφαίρου και εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News