Ειδήσεις

Μήνυμα νίκης από την Κρήτη

Θετική είναι η αποτίμηση της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη, αν λάβει υπόψη κάποιος ότι υπήρξε δυναμική και μεγάλη συμμετοχή στην κεντρική ομιλία του στο Ηράκλειο.

Θετική είναι η αποτίμηση της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη, αν λάβει υπόψη κάποιος ότι υπήρξε δυναμική και μεγάλη συμμετοχή στην κεντρική ομιλία του στο Ηράκλειο, μια πόλη που διαχρονικά ήταν το "κάστρο" του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα του ΣΥΡΙΖΑ!

Το μήνυμα που εισέπραξε το επιτελείο Μητσοτάκη από την ομιλία στο Ηράκλειο είναι μήνυμα για αλλαγή εδώ και τώρα, και δεν είναι τυχαίο ότι κεντρικά θεωρούν ότι η περιοδεία αυτή σε Ηράκλειο και Λασίθι είναι η αφετηρία μιας νικηφόρας πορείας της Ν.Δ. για την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας μέσα από εκλογές!

Ο γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, εμφανίζεται ικανοποιημένος από το μήνυμα που εστάλη από πολίτες και φορείς κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου της Ν.Δ. στην ανατολική Κρήτη.

Μάλιστα, ο κ. Αυγενάκης σε σχετική απολογιστική δήλωσή του προς τη "Νέα Κρήτη" ανέφερε ότι η Κρήτη έδωσε σαφή εντολή και πως το μήνυμα δίνει ελπίδα και αισιοδοξία.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου Καλλέργος Βουλγαράκης έχει κάθε λόγο να χαίρεται από την επιτυχημένη διοργάνωση και εκτέλεση του προγράμματος της περιοδείας.

Μάλιστα, σε σχετική ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου γίνεται λόγος για αθρόα και μεγαλειώδη συμμετοχή. Το στοίχημα κερδήθηκε και πλέον όλοι ποντάρουν σε αυτό που οι πολιτικοί λένε για την Κρήτη! Δηλαδή ότι «βγάζει κυβέρνηση»!

Αισιοδοξία ΝΟΔΕ

Σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ηρακλείου αναφέρει σχετικά με την επίσκεψη Μητσοτάκη στην ανατολική Κρήτη, αλλά και τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τους δημάρχους, τα εξής:

«Είναι μεγάλη χαρά η αθρόα συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα κατά τη διήμερη επίσκεψη του προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην ανατολική Κρήτη.

Η δυναμική και μεγαλειώδης συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αποτελεί για εμάς πηγή δύναμης για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας να κάνουμε τη Ν.Δ. ακόμα πιο δυνατή, πιο σύγχρονη, πιο ανανεωμένη, πιο αξιόπιστη, για να μπορέσει να βάλει τη χώρα σε σωστό δρόμο και να φέρει ξανά αισιοδοξία και ελπίδα.

Ευχαριστούμε όλους τους δημάρχους, και ιδιαίτερα το δήμαρχο Ηρακλείου, και τον περιφερειάρχη Κρήτης για την ευγενική φιλοξενία και τη σημαντική και δημιουργική σύσκεψη.

Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων για την ενεργό και ουσιαστική συμμετοχή τους.

Ιδίως, όμως, ευχαριστούμε το πλήθος κόσμου, όλες και όλους εσάς που δώσατε δυναμικό "παρών", που δώσατε παλμό και που στείλατε σαφές μήνυμα ελπίδας, πολιτικής αλλαγής και νίκης από το Ηράκλειο σε όλη την επικράτεια. Ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε τον πρόεδρο όσες ώρες βρέθηκε στην πόλη μας και το νομό μας.

Επίσης, ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς που συμμετείχατε και βοηθήσατε στην καθ' όλα άρτια διοργάνωση των εκδηλώσεων, στην εξυπηρέτηση του κόσμου και στην επιβεβαίωση της κρητικής φιλοξενίας.

Ζητούμε συγνώμη που δε χώρεσε η αίθουσα και που πάνω από 1.000 άτομα αναγκαστήκατε να μείνετε έξω.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση την προσπάθειά μας για να αναδείξουμε τα προβλήματα της κοινωνίας μας, που προκαλεί η ανικανότητα της κυβέρνησης, αλλά και να αναδείξουμε τις λύσεις που προτείνει η "Συμφωνία Αλήθειας".

Στόχος μας η ενίσχυση του ισχυρού, λαϊκού μετώπου αξιοπιστίας, υπευθυνότητας και ρεαλισμού με εκφραστή τη Ν.Δ.

Στόχος μας η Ν.Δ. να είναι πρώτη δύναμη στο Ηράκλειο!».

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

«Η Κρήτη έδωσε σαφή εντολή»

Η δήλωση του γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ. και βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, προς τη "Νέα Κρήτη", ως απολογισμός της επίσκεψης Μητσοτάκη το διήμερο 13-14 Μαρτίου σε Ηράκλειο και Λασίθι, είναι η εξής:

«Ο κόσμος της Κρήτης "αγκάλιασε" τον πρόεδρό μας κατά τη διήμερη επίσκεψή του στην ανατολική Κρήτη, δίνοντας ισχυρό μήνυμα νίκης και πολιτικής αλλαγής.

Στην επίσκεψη αυτή θέσαμε τον πήχη πολύ ψηλά, αλλά η αθρόα συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το διήμερο οδοιπορικό του προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στέφθηκε από επιτυχία και χαρακτηρίστηκε από την ενθουσιώδη συμμετοχή του κρητικού λαού.

Η συμμετοχή των εκπροσώπων της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών φορέων και φυσικά του φιλόξενου και περήφανου κρητικού λαού ήταν ιδιαίτερα σημαντική και εποικοδομητική.

Η Κρήτη μάς έδωσε σαφή εντολή. Όλοι μαζί συνεχίζουμε ενωμένοι για να εδραιώσουμε τη "Συμφωνία Αλήθειας" στη συνείδηση όλων των Ελλήνων.

Το μήνυμα των Κρητών μάς δίνει ελπίδα και αισιοδοξία να συνεχίσουμε με πιο πολλή δουλειά και επιμονή να ξαναφέρουμε στη χώρα μας την ευημερία και το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων.

Είναι κινητήριος δύναμη για να οικοδομήσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει. Στόχος μας η Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτη δύναμη στο Ηράκλειο.

Όπως είπε και ο πρόεδρός μας, "με προπομπό την Κρήτη - την Κρήτη της Ελευθερίας και των αγώνων, την Κρήτη της λεβεντιάς και της περηφάνιας - η Ελλάδα μπορεί. Μπορεί με ηγεσία και με αλήθεια. Πάμε μαζί. Πάμε δυνατά"».

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Συμβουλάκης

Σχόλια