default-image

Προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο ο Βολικάκης

Σπορ
Προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο ο Βολικάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συναθλητές της τσέχικης ομάδας SKC TUFO Prostejov είχε αυτές τις ημέρες στη Ρόδο ο Χρήστος Βολικάκης ο οποίος προετοιμάζεται εντατικά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα πίστας.

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει πλέον για την έναρξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος πίστας. Ο Χρήστος Βολικάκης θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 16 Απριλίου στο Χονγκ Κονγκ. Ο 28χρονος πρωταθλητής είναι σε στάδιο εντατικής προετοιμασίας και γι αυτό το λόγο βρέθηκε αυτές τις ημέρες στη Ρόδο προκειμένου να κάνει προπονήσεις με την τσέχικη ομάδα με την οποία υπόγραψε συμβόλαιο πρόσφατα.

 Ο Βολικάκης επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα όπου θα συνεχίσει την προπόνησή του τρέχοντας σε αγώνες. Τελευταία του στάση θα είναι το γκραν πρι πίστας που θα γίνει την 1η Απριλίου στο ΟΑΚΑ. Εκεί ο Βολικάκης θα έχει την ευκαιρία να τρέξει σε άλλον έναν αγώνα προπονητικού χαρακτήρα για τον ίδιον, πριν αναχωρήσει για το Χονγκ Κονγκ.

Όσον αφορά στο γκραν πρι, θα περιλαμβάνει πέντε αγωνίσματα (σπριντ, αγώνας τέμπο, elimination, σκρατς, αγώνα πόντων) και θα τρέξουν αθλητές κατηγορίας ανδρών, γυναικών, εφήβων και νεανίδων.

Πηγή: sportsfeed.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News