default-image

Η καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος στην Κρήτη θέμα συνάντησης

Κρήτη
Η καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος στην Κρήτη θέμα συνάντησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης στα Χανιά, συνάντηση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγου Λαγουδάκη Κωνσταντίνου με τον Περιφερειακό Διευθυντή National Crime Agency του Ηνωμένου Βασιλείου για τη Μεσόγειο και τη Βόρεια Αφρική.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης Αστυνομικός Διευθυντής Σπυριδάκης Νικόλαος και ο Προϊστάμενος της Ομάδας Οργανωμένου Εγκλήματος της  Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης Αστυνόμος Α΄Πιπεράκης Εμμανουήλ και αστυνομικό προσωπικό που αποτελεί την Ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειακός Διευθυντής του National Crime Agency του Ηνωμένου Βασιλείου για τη Μεσόγειο και τη Βόρεια Αφρική, εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο Λαγουδάκη Κωνσταντίνο, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης η οποία δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση αλλοδαπών από την Ελλάδα προς την Ιταλία και από την Αίγυπτο στην Ελλάδα, μέσω Κρήτης, που ολοκληρώθηκε την 04.03.2017 στο Ηράκλειο.

Επιπλέον, δόθηκαν ευχαριστίες εκατέρωθεν για το άψογο επίπεδο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, που είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχημένη έκβαση της υπόθεσης, αναγνωρίζοντας τον κομβικό ρόλο της Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος ως προς την καταπολέμηση του Οργανωμένου Εγκλήματος σε επίπεδο Κρήτης, ενώ κατατέθηκαν απόψεις και προτάσεις και εξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία οι δύο πλευρές αναμένεται να αξιοποιήσουν με σκοπό την βέλτιστη διαχείριση των ζητημάτων που τέθηκαν.  

Στο πλαίσιο αυτό, επιβεβαιώθηκε το πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας των δύο πλευρών και αναδείχτηκε η κοινή βούληση για περαιτέρω βελτίωση και ενδυνάμωση της συνεργασίας τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News