Ειδήσεις

Ηράκλειο: Τι είπε οδηγός που τραυμάτισε 2 νεαρούς σε μηχανή

Τέλος δόθηκε στην αγωνία των δύο οικογενειών που έψαχναν τον οδηγό ο οποίος χτύπησε μηχανάκι. Τι ισχυρίστηκε ο οδηγός ο οποίος δεν συνελήφθη.

Τέλος στην αγωνία των δύο οικογενειών που έψαχναν τον οδηγό ο οποίος χτύπησε όπως υποστηρίζουν το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί, έδωσε η Τροχαία Ηρακλείου. Ο οδηγός υποσχέθηκε να βρει τους δύο τραυματίες ,αλλά τα ίχνη του χάθηκαν από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι το βράδυ της Τρίτης, που υπήρξε η ενημέρωση ότι εντοπίστηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου απευθύνθηκε.

Σύμφωνα με τον πατέρα του 19χρονου τραυματία Γιώργο Δρετάκη που μίλησε στο neakriti.gr « η τροχαία μας ενημέρωσε ότι ο οδηγός βρέθηκε και ότι παραδέχτηκε ότι εκείνος χτύπησε με το αυτοκίνητο τα παιδιά. Δεν έχουμε αποφασίσει πως θα κινηθούμε στο εξής και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ

Οδηγός: «Αναζητούσα τα παιδιά»

Ο 64χρονος οδηγός του αυτοκινήτου εξαρχής είχε υποστηρίξει ότι θα συναντήσει τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο ωστόσο στην συνέχεια δεν εμφανίστηκε ενώ ακόμα και το σημείωμα που άφησαν σε αυτοκίνητο που ταίριαζε με την περιγραφή, δεν απέδωσε "καρπούς".  Όπως ισχυρίστηκε ο οδηγός αναζητούσε τους νεαρούς αλλά δεν είχε καταφέρει να τους εντοπίσει και για ενα 24ωρο οι οικογένειες των τραυματιών ζούσαν μέσα στην αγωνία. Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα δεν συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και ορίστηκε δικάσιμος.

Το θέμα ευαισθητοποίησε όσους διάβασαν την είδηση αφού η οικογένεια είχε απευθύνει έκκληση σε όσους είδαν το περιστατικό να καταθέσουν τα στοιχεία για να βρεθεί ο οδηγός και ευχαρίστησε για την ανταπόκριση των πολιτών.  Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας περίπου στις 17.30 πίσω από γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών στο Γιόφυρο Ηρακλείου και μπροστά από παρκάκι.

Μάλιστα ο 19χρονος Κωνσταντίνος Δρετάκης εισήχθη στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι και ο 19χρονος συνεπιβάτης του έσπασε το πόδι του και πιθανόν να χρειαστεί επέμβαση. Μια επώδυνη περιπέτεια για τους δύο νεαρούς που δεν έχει ακριβώς τελειώσει, ακόμη αφού ο δεύτερος τραυματίας θα χρειαστεί καιρό για να αναρρώσει.  

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΠΙΚΗΡΥΞΑΝ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ "ΧΤΥΠΗΣΕ" ΜΗΧΑΝΑΚΙ

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

Φωτογραφία αρχείου

Σχόλια