default-image

Ο Παπαδουλάκης "έγραψε" ξανά, πηγή έμπνευσης η Κίσαμος -vid

Κρήτη
Ο Παπαδουλάκης "έγραψε" ξανά, πηγή έμπνευσης η Κίσαμος -vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα Χανιά όπου και παρουσιάστηκε το διαφημιστικό  σποτ αφιερωμένο στην Κίσαμο με τη σφραγίδα του Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Ο Κρητικός καλλιτέχνης, επιμελήθηκε το νέο διαφημιστικό σποτ στο πλαίσιο της προσπάθειας τουριστικής προβολής της περιοχής.

Η σκηνοθετική επιμέλεια της παραγωγής που παρουσιάστηκε στην Κίσσαμο κατά την διάρκεια ειδικής εκδήλωσης φέρει την σφραγίδα των Θοδωρή Παπαδουλάκη και Γιώργου Πανταζή που μέσα σε λίγο χρόνο «ταξιδεύουν» τον επισκέπτη δίνοντας του τη δυνατότητα να συναντήσει παραλίες της περιοχής όπως το Ελαφονήσι, τα Φαλάσαρνα, ο Μπάλος και η Γραμβούσα, σε Μοναστήρια και μνημεία, αλλά και να «γνωρίσει» την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, τον πολιτισμό καθώς και την παραδοσιακή κρητική κουζίνα.

Κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση ήταν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Σταυρούλα Βαρουχάκη που ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους η Κίσσαμος αποτελεί έναν εξαιρετικό τουριστικό προορισμό.

 Μετά την προβολή του βίντεο, οι δημιουργοί του Θοδωρής Παπαδουλάκης και Γιώργος Πανταζής, επεσήμαναν ότι «η Κίσαμος αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάθε καλλιτέχνη τονίζοντας παράλληλα ότι η παράγωγη του διαφημιστικού σποτ μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για να γίνουν περισσότερα πράγματα στην περιοχή, σε ότι αφορά το τουριστικό κομμάτι».

Ο Δήμαρχος Κισσάμου, σύμφωνα και με το documentonews.gr Θεόδωρος Σταθάκης αναφέρθηκε στην προσπάθεια για την τουριστική προβολή της περιοχής για να γίνει, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «ακόμα πιο ελκυστικό το τουριστικό μας προϊόν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News