default-image

Βγαίνουν τα τελευταία εισιτήρια στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ποδόσφαιρο
Βγαίνουν τα τελευταία εισιτήρια στο Τσάμπιονς Λιγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Γιουβέντους και Λέστερ βρίσκονται ήδη στα προημιτελικά του Champions League και απόψε θα δοθούν τα δύο εισιτήρια για τους "8".

Η Ατλέτικο είχε νικήσει 4-2 την Μπάγερ στο Λεβερκούζεν, έτσι φαντάζει πολύ δύσκολο να μην γίνει η τρίτη ισπανική ομάδα των προημιτελικών, ενώ στο άλλο ζευγάρι η Μάντσεστερ Σίτι πάει στο Μονακό για να υπερασπιστεί το 5-3 στο πρώτο ματς της Αγγλίας.

Μονακό - Μάντσεστερ Σίτι

Για πρώτη φορά στην ιστορία τέθηκαν αντιμέτωπες οι Μάντσεστερ Σίτι και Μονακό πριν τρεις εβδομάδες και ένα συναρπαστικό ματς στην Αγγλία οι γηπεδούχοι νίκησαν με 5-3, έτσι απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης.

Μόλις πέρσι οι "πολίτες" βρέθηκαν για πρώτη φορά στα προημιτελικά (απέκλεισαν την Παρί και στα ημιτελικά αποκλείστηκαν από τη Ρεάλ), ενώ οι Μονεγάσκοι τελευταία φορά είχαν βρεθεί πρόπερσι, το 2015 δηλαδή και αν τα καταφέρουν και φέτος θα είναι η 6η παρουσία τους στους "8".

Εντυπωσιακό είναι πως η Μονακό έχει αντιμετωπίσει 5 φορές Άγγλους σε διπλά νοκ-άουτ ματς και τους έχει αποκλείσει και τις πέντε!

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει στην διάθεσή του Γκλικ (τιμωρημένος), Μποσίλια και Καρίγιο (τραυματίες), με τον Φαλκάο πιθανότατα να ξεπερνά το πρόβλημά του, ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα φυσικά δεν υπολογίζει στον Γκαμπριέλ Ζεζούς, με τον Βενσάν Κομπανί... κλασικά να μην είναι 100% έτοιμος.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΜΟΝΑΚΟ: Subasic; Sidibe, Raggi, Jemerson, Mendy; Silva, Bakayoko, Fabinho, Lemar; Mbappe, Falcao.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Caballero; Sagna, Stones, Otamendi, Clichy; Fernandinho; Sterling, De Bruyne, Silva, Sane; Aguero.

Ατλέτικο - Λεβερκούζεν

Πριν δύο χρόνια, επίσης στους "16" του Champions League, η Ατλέτικο είχε αποκλείσει τη Λεβερκούζεν στην διαδικασία των πέναλτι, αλλά αναμένεται αυτήν την φορά να το κάνει πιο εύκολα, καθώς νίκησε 4-2 στο πρώτο ματς στη Γερμανία.

Η Μπάγερ αναζητά την τρίτη της παρουσία στα προημιτελικά (1998, 2002), ενώ η ομάδα της Μαδρίτης αν περάσει θα βρεθεί στους "8" για 4η σερί φορά και 9η συνολικά στην ιστορία της. Μάλιστα, θα αποκλείσει Γερμανούς για 7η σερί φορά!

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν υπολογίζει στους τραυματίες, Τιάγκο Μέντες, Αουγκούστο Φερνάντες και Γκαμεϊρό, όπως και στους τιμωρημένους, Φιλίπε Λουίς και Γκάμπι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τόρες και Σάβιτς.

Ο Ταϊφούν Κορκούτ, ο οποίος αντικατέστησε τον Ρόγκερ Σμιτ στην τεχνική ηγεσία της Λεβερκούζεν, για το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς δεν έχει στην διάθεσή του τους Κίσλινγκ, Μπέντερ, Τα και Τοπράκ, λόγω τραυματισμών, όπως και τους τιμωρημένους, Χένριχς και Τσαλχάνογλου (τιμωρία από τον σύλλογο), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τερματοφύλακα, Μπερντ Λένο, αλλά πιθανότατα θα παίξει με προστατευτική μάσκα.

Οι πιθανές συνθέσεις :

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Oblak; Juanfran, Godin, Gimenez, Hernandez; Carrasco, Niguez, Koke, Partey; Griezmann, Correa.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Leno; Da Costa, Jedvaj, Dragovic, Wendell; Baumgartliner, Kampl; Bellarabi, Volland, Brandt; Hernandez.

Οι ρεβάνς των "16":

Τρίτη (7/3)

Νάπολι - Ρεάλ 1-3 [1-3]

Άρσεναλ - Μπάγερν 1-5 [1-5]

Τετάρτη (8/3)

Ντόρτμουντ - Μπενφίκα 4-0 [0-1]

Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν-Ζερμέν 6-1 [0-4]

 Τρίτη (14/3)

Γιουβέντους - Πόρτο 1-0 [2-0]

Λέστερ - Σεβίλλη 2-0 [1-2]

Τετάρτη (15/3)

Μονακό - Μάντσεστερ Σίτι [3-5]

Ατλέτικο - Λεβερκούζεν [4-2]

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News