default-image

Υπάρχει πίστη στον Ολυμπιακό ενόψει Μπεσίκτας

Αθλητισμός
Υπάρχει πίστη στον Ολυμπιακό ενόψει Μπεσίκτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασισμένοι να γράψουν ιστορία και να πάρουν την πρόκριση για πρώτη φορά στους «8» του Europa League εμφανίζονται οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία πως μπορούν να κάνουν την υπέρβαση και να περάσουν στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Από το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση εκείνο που επιχειρούν είναι να «φτιάξουν» τους παίκτες, κάτι που επιχείρησε να κάνει με τη σειρά του και ο Γιάννης Βρέντζος που βρέθηκε χθες το πρωί και μίλησε στους παίκτες.

Εκείνο που βγαίνει προς τα έξω είναι πως οι πρωταθλητές Ελλάδας πιστεύουν στην πρόκριση και θα παλέψουν στην Τουρκία κόντρα στην Μπεσίκτας να γράψουν ιστορία, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι είναι πιο έμπειρη ομάδα από τους Τούρκους.

Στο καθαρά αγωνιστικό, λοιπόν, οι Πειραιώτες αναμένεται να «ποντάρουν» στο γεγονός πως η Μπεσίκτας θα παίξει μπροστά στο κοινό της, και από τη στιγμή που είναι φαβορί, το άγχος βρίσκεται στην πλευρά της.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Βούζας έχει πλέον στη διάθεσή του τον Σεμπά, που έδειξε τεράστια αποφασιστικότητα να επιστρέψει και να βοηθήσει την ομάδα στα δύσκολα ματς που ακολουθούν στην Κωνσταντινούπολη αλλά και στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Εν τω μεταξύ, σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του Φιγκέιρας στο αυριανό παιχνίδι, αφού ο Ισπανός αμυντικός έχει κάποιες ενοχλήσεις και θα είναι στην αποστολή, αλλά αυτή τη στιγμή θεωρείται αμφίβολος να παίξει κιόλας.

Πηγή: sport-fm.g

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News