default-image

Παροξυσμός με τον Κρητικό γιατρό και την αδερφή του βασιλιά

Κρήτη
Παροξυσμός με τον Κρητικό γιατρό και την αδερφή του βασιλιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γύρο των Μέσων Ενημέρωσης της χώρας κάνει το δημοσίευμα της "Ν.Κ." για τον επιμελητή Καρδιολογίας Μανόλη Σαλούστρο και το ταξίδι του στη Σαουδική Αραβία, εξετάζοντας την αδερφή του πανίσχυρου βασιλιά Σαλμάν Αλ Σαούντ.

Το δημοσίευμά μας φιλοξενείται σχεδόν σε όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά πόρταλ της χώρας (protothema.gr, iefimerida.gr, newsit.gr, iatropedia.gr κ.λπ.), με αναφορά φυσικά στη "Νέα Κρήτη" και το neakriti.gr, που αποτελούν τις πρωταρχικές πηγές δημοσίευσης, ενώ ήδη ο κ. Σαλούστρος δέχεται βροχηδόν τηλεφωνήματα για να φιλοξενηθεί σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συνεντεύξεις σε κανάλια εθνικής εμβέλειας!

Δεν είναι και λίγο βεβαίως η γαλαζοαίματη ασθενής, αλλά σκεφτείτε τώρα πόσους άλλους ανθρώπους, απλούς και ταπεινούς, σώζουν καθημερινά οι γιατροί, και ούτε που ασχολείται κάποιος...

Να θυμίσουμε ότι ο  Ηρακλειώτης γιατρός, επιμελητής καρδιολογίας Μανόλης Σαλούστρος,  έφτασε να σώσει την αδερφή του Σαουδάραβα βασιλιά Σαλμάν Αλ Σαούντ, όταν με εντολή του μετέβη στο παλάτι και την εξέτασε, ύστερα από σοβαρό καρδιολογικό επεισόδιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

Λ.Σ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News