default-image

Έκρυβε στο σπίτι του όπλο και συνελήφθη

Κρήτη
Έκρυβε στο σπίτι του όπλο και συνελήφθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλο ένα περιστατικό παράνομης οπλοκατοχής εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία στην Κρήτη, αφού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι από το σπίτι 36χρονου.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος που ζει στη Μεσσαρά, συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, καθώς έπειτα από έρευνα της Αστυνομία στο σπίτι του βρέθηκε ένα πιστόλι, το οποίο και κατασχέθηκε.

Αναλυτικά το Δελτίο της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (13.03.2017), πρωινές ώρες σε περιοχή του Δήμου Αχαρνών, 36χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, χθες (13.03.2017) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αχαρνών Αστερουσίων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία  ιδιοκτησίας τους 36χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα  Πύργου Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News