default-image

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ ΕΑΣΗ - Δήμου Ηρακλείου

Κρήτη
Νέο επεισόδιο στο σήριαλ ΕΑΣΗ - Δήμου Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαταστάθηκε η διακοπή ρεύματος στο οίκημα που ενοικιάζει ο Δήμος από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι η ΕΑΣΗ έχει ζητήσει επανειλημμένως από το Δήμο να εκκενώσει το κτήριο και να της το επιστρέψει, όμως από την πλευρά του Δήμου δεν παρατηρείται κάποια κινητικότητα στο αίτημα αυτό.

Τελικά, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΑΣΗ κ. Ανδρέα Στρατάκη τονίζεται ότι «έχουμε τη δέσμευση του Δήμου Ηρακλείου ότι θα το έχουν εκκενώσει ως το τέλος του Μάρτη».

Έπειτα λοιπόν και από αυτή την τελευταία εξέλιξη και τη δέσμευση από την πλευρά του Δήμου προς την ΕΑΣΗ η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε στο οίκημα, το οποίο η Ένωση θέλει προς ιδία χρήση.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ Η ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Στρατάκης: Προειδοποιητικού χαρακτήρα ήταν η διακοπή ρεύματος

Προειδοποιητικού χαρακτήρα ήταν η διακοπή ρεύματος σε εγκαταστάσεις της Ένωσης Ηρακλείου, που χρησιμοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου ως ενοικιαστής για υπηρεσίες  εξυπηρέτησης δημοτών, είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ανδρέας Στρατάκης μιλώντας στο Ράδιο 9.84.

Από το 2014 έχουμε ζητήσει, είπε, να μας αποδοθεί ο χώρος μας για επείγουσες ανάγκες λειτουργίας υπηρεσιών της Ένωσης και ο Δήμος κάνει πως δεν ακούει, την ώρα που ρεύμα και νερό τα πληρώνουμε εμείς. Η ρευματοδότηση  επανήλθε σήμερα, μετά την δέσμευση του Δήμου, ότι το κτήριο μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα αποδοθεί πλήρως στην Ένωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News