Ειδήσεις

Ψάχνουν την άκαρδη μάνα νεκρού μωρού που βρέθηκε σε χωματερή

Το DNA θα δώσει απαντήσεις στην μακάβρια υπόθεση του νεκρού μωρού που εντοπίστηκε σε κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

     Το DNA θα δώσει τις απαντήσεις που αναμένονται στην μακάβρια υπόθεση του νεκρού μωρού που εντοπίστηκε σε κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών στη Λάρισα.

    Τα ιατροδικαστικά συμπεράσματα, για το νεκρό έμβρυο που εντοπίστηκε χθες αναμένουν οι αστυνομικές Αρχές, ώστε να συντονίσουν τις έρευνες και να αρχίσουν να δίνονται απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

   Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ πρόκειται για νεκρό έμβρυο που βρισκόταν λίγους μήνες πριν την γέννηση και εντοπίστηκε μαζί με μέρος του πλακούντα, από υπάλληλο, σε σακούλα του κέντρου διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ:  ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΩΡΟ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ

   Ψάχνουν τη μητέρα

Η αστυνομία επιχειρεί με βάση τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων να διαπιστώσει από ποια περιοχή του νομού μεταφέρθηκε το νεκρό έμβρυο στο κέντρο διαλογής, ενώ με βάση τη λήψη γενετικού υλικού η αστυνομία επιδιώκει να λάβει κάποιες απαντήσεις, ώστε να εντοπιστεί η μητέρα του.

Σχόλια